Pretraga

Sjećate se djevojke kojoj su se na neko vrijeme na prozor doselile ptice? E pa, ponovno su se vratile

A- A+

Ptice su se vratile na prozor Elene Mrčele. Studentica koja je u vrijeme ljetnih rokova za kućne ljubimce nenadano dobila ptice (jer su joj se nastanile na prozoru), imala je što vidjeti kada se nakon ljetovanja u rodnom Splitu vratila u Zagreb. Gošće su ponovno stigle sa svojim mladima, baš kao i prethodnog puta. Elena je svoje Facebook prijatelje prošloga puta zanimljivim objavama 30 dana vodila kroz “Život s ‘ticon”, a nama otkriva da ništa drugačije neće biti ni sada.

Foto: Elena Mrčela

Opet ptice i opet dva komada i opet u tegli za cvijeće na njenom prozoru. Elena Mrčela, studentica Zdravstvenog veleučilišta, vratila se u svoj zagrebački stan i na prozoru ponovno pronašla životinje za koje je mislila da ih se zauvijek riješila.

Izdvojeni članak

‘Život s ticon’: Splitskoj studentici se na prozor doselila ptica s potomcima pa je 30 dana objavljivala lude i duhovite dogodovštine s njima

Prvi susret s pticama u tegli cvijeća na prozoru Elena je doživjela u lipnju. Punih trideset dana ptice su živjele s njom, a ona je objavljivala lude dogodovštine tog iskustva. Osim što je ptica čuvala svoja jaja, jednom je dovela ljubavnika. Kad su se mali ptići izlegli, Elena se čudila njihovoj ružnoći, a sebe je prozvala njihovom bakom. O svemu tome možete čitati na ovoj poveznici.

Kad se Elena nakon ljetnih praznika vratila iz Splita u Zagreb, stvarno se nije nadala pticama, ali izgleda da ih se neće tako lako moći riješiti.

Kad već ne plaćaju režije, ‘tice će ponovno biti njena priča

– Vratila sam se da dovršim završni rad, a uz to mi je prijateljici rođendan u subotu. Kad sam došla nisam uopće ni pogledala, nego tek sutradan navečer. Otvorila sam prozor da malo zraka uđe u stan i ne znam zašto sam išla osvijetliti mobitelom pitar s cvijećem. Nisam imala naočale tako da su mi izgledale k’o dvije sive mrlje. Malo sam se približila i opet vidjela ‘tice, i to opet dva komada. Malo su me prestrašile, nisam ih opet očekivala. Poludjela sam. Nisam mogla vjerovati da su mi uništile sve opet iznova, kaže nam Elena.

Pitali smo je planira li nas ponovno razveseljavati svojim objavama na Facebook-u.

– Što se tiče priče, bit će je naravno. Kad već ne plaćaju stanarinu i režije barem da ih mogu nekako iskoristiti. Uz to, vidjela sam koliko se ljudi njima raduju, pa zašto ne, ali će ova priča biti kraća jer su ‘tići već skoro pa i odrasli. Drago mi je što su iskoristili ovo vrijeme dok me nije bilo. Ne bih mogla kroz sve opet prolaziti, zaključuje Elena uz smijeh.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10217320025610089&set=a.10200146827890879&type=3&theater

Share via
Copy link
Powered by Social Snap