Pretraga

[Video] Pogledajte urnebesnu najavu za 38. SFeraKon

A- A+

Znanstveno fantastična konvencija SFeraKon 2016. održat će se na zagrebačkom FER-u od 13. do 15. svibnja. Kako bi privukli interes već su izbacili prvi najavni video u kojem ističu kako poziv na igranje danas može imati više značenja. Pogledajte u videu čemu se potajno nadao, a što na kraju dobio jedan obožavatelj znanstvene fantastike.

www.picasaweb.google.com/DrustvoSFera/SFeraKon2015ByMirkoBulaja

Na zagrebačkom FER-u u svibnju će se održati 38.konvencija SFeraKon, a već su krenule najave za ovaj najveći znanstveno-fantastični događaj u jugoistočnoj Europi.

Ovogodišnji sajam posvećen je SF i Fantasy detektivima, špijunima i kriminalcima, a svi posjetitelji imat će priliku uživati u raznolikom sadržaju, kostimima, predstavama, radionicama i igrama.

Dok čekate otvorenje pogledajte urnebesni video pa zatim i sami razmislite čemu se nadate kad vas netko zove na igranje!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hr_HR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

SFerakon 2016 Najava

Prvi najavni video za ovogodišnji SFeraKon napokon je tu! <3SFeraKon će se održati 13.-15.05. na Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu!Sve informacije o nadolazećem SFeraKonu pratite na http://sferakon.org/ i svakako na našoj SFeraKon facebook stranici :)Video je produciran od strane udruga SFera i Cygnus. #SFeraKon2016 #Cygnus #najava

Posted by SFeraKon on 1. ožujka 2016