Pretraga

Besplatno nauči programirati i time povećaj svoju zapošljivost

A- A+

Od 15. veljače u Info zoni u Splitu, održavat će se besplatna škola programiranja. Ovakva edukacija posebno je korisna mladima koji su izašli iz obrazovnog sustava, a nezaposleni su, kako bi povećali svoju zapošljivost. Škola će se održavati ponedjeljkom, četvrkom i petkom, od 17 do 18 sati sve do sredine srpnja. Vodit će ju mladi, a iskusni developer. Prijavnica vam je dostupna na ovom linku.

Od 15. veljače dakle ponedjeljka počinje besplatna škola programiranja u Info Zoni u Splitu. Vodit će ju mladi developer, a održavat će se tri puta tjedno – u ponedjeljak, četvrtak i petak od 17 do 18 sati

Uz podršku voditelja i rješavanje zadataka, preferirajući praktičan rad na računalu i samostalno dodatno istraživanje, polaznici će učiti Javascript (jQuery, Angular), HTML5/CSS3 i osnove HTTP protokola te stjecati osnovno znanje o serverima Apache.

Stečena znanja i za vrijeme edukacije realizirane aplikacije znatno će povećati njihovu konkurentnost na tržištu rada.

Za sudjelovanje na edukaciji sudionici će morati osigurati svoje prijenosno računalo s nešto novijim operativnim sustavom, te je zbog nužnosti čitanja stručne literature poželjno vrlo dobro poznavanje engleskog jezika.

Radi što bolje kvalitete, rad će se odvijati u manjoj grupi i prednost će imati ranije prijavljeni sudionici.