Pretraga

Često postavljana pitanja: Pretplata

Koliko košta pretplata?

A razred pretplate košta 301,38 kn, odnosno 40 € godišnje. B razred košta 376,72 kn, odnosno 50 € godišnje. C razred pretplate košta 904,14, odnosno 120 € godišnje. Tečaj konverzije kune u euro: 7,53450 HRK – 1 EUR.

Zašto smo uveli pretplatu?

Portal srednja.hr najutjecajniji je medij specijaliziran za izvještavanje o obrazovnom i znanstvenom sektoru s više od 10 godina iskustva. Od samog početka smo nezavisni, a to želimo i ostati. Pretplata je način da nas čitatelji u tome podrže. Za razliku od drugih medija, nećemo ograničavati broj članaka koje možete pročitati ako se ne pretplatite. Sav sadržaj portala koji ste do sada kod nas mogli čitati, zahvaljujući podršci naših pretplatnika, ostaje besplatno dostupan. Pretplatnici će, zauzvrat, imati pristup dodatnim mogućnostima, ekskluzivnim newsletterima te iskustvo čitanja s manje oglasa.

Ne ograničavamo broj članaka koje možete pročitati ako se ne pretplatite. Zahvaljujući podršci naših pretplatnika, svi naši čitatelji moći će nesmetano čitati sve vijesti iz svijeta obrazovanja i znanosti koje su naviknuli čitati kod nas. No, naši će pretplatnici imati pristup posebnim newsletterima i drugim pogodnostima koje smo osmislili za njih. Sve pogodnosti pretplate provjerite u opisima pretplatničkih paketa prilikom registracije.

A razred namijenjen je svim učenicima i studentima upisanim u aktualnu školsku godinu. Omogućuje vam primanje tjednog newslettera s najvažnijim vijestima iz sektora, maturantskog newslettera sa svim obavijestima oko državne mature te iskustvo čitanja s manje oglasa. U cijenu ovog paketa je uračunat popust, a košta 301,38 kn, odnosno 40 € godišnje. Osim studenata i učenika, ovaj paket mogu odabrati i umirovljenici jer se za njih također primjenjuje popust prilikom plaćanja pretplate. 

Tečaj konverzije kune u euro: 7,53450 HRK – 1 EUR.

B razred namijenjen je fizičkim osobama koje žele postati pretplatnici portala srednja.hr. Ovaj paket vam omogućuje primanje tjednog newslettera s najvažnijim vijestima iz sektora, maturantskog newslettera sa svim obavijestima oko državne mature te iskustvo čitanja s manje oglasa. B razred košta 376,72 kn, odnosno 50 € godišnje.

Tečaj konverzije kune u euro: 7,53450 HRK – 1 EUR.

C razred namijenjen je školama, fakultetima, tvrtkama i drugim pravnim osobama koje djeluju u području obrazovanja i znanosti. Ovaj paket vam omogućuje objavljivanje vlastitih vijesti na portalu srednja.hr, primanje tjednog newslettera s najvažnijim vijestima iz sektora, maturantskog newslettera sa svim obavijestima oko državne mature te iskustvo čitanja s manje oglasa. C razred pretplate košta 904,14 kn, odnosno 120 € godišnje.

Tečaj konverzije kune u euro: 7,53450 HRK – 1 EUR.

Kako biste objavili vlastitu vijest, potrebno je odabrati opciju Objavi vijest u pretplatničkom dijelu portala. Dodajete željeni naslov, tekst objave te fotografiju kojom se članak oprema. Zadržavamo pravo ne objaviti vašu vijest u slučaju da ona nije u skladu s uredničkom politikom portala srednja.hr. Više o tome kako objaviti vijesti za pretplatnike potražite ovdje.

Zadržavamo pravo ne objaviti vašu vijest u slučaju da ona nije u skladu s uredničkom politikom portala srednja.hr. Imate li pitanja oko toga, obratite nam se na mail [email protected]

Treba li vam R1 račun, javite nam se na mail [email protected].

Račun će biti vidljiv na vašem profilu po uspješnoj registraciji i plaćanju. Ako ste profil registrirali kao pravna osoba, eRačun će vam stići i na e-mail. U slučaju poteškoća s prikazivanjem računa, javite nam se na mail [email protected]

Popust za učenike, studente i umirovljenike uračunat je u cijenu A razreda pretplate.

Zanima li vas opcija grupne pretplate, javite se na mail [email protected].

Za pretplatiti se vam treba svega nekoliko minuta. Pretplatite se posjetom na stranicu za registraciju korisnika koja je dostupna putem ovog linka. Potrebno je unijeti osobne podatke te izvršiti plaćanje bankovnom/kreditnom karticom. Plaćanje internetom je sigurno – koristimo sustav Stripe koji omogućuje najviše standarde sigurnosti.

Pretplatu plaćate bankovnom/kreditnom karticom. Za plaćanje koristimo sustav Stripe koji omogućuje najviše standarde sigurnosti.

Prihvaćamo Visa, Mastercard, Maestro, Diners i Amex kartice.

Karticu za plaćanje možete promijeniti odlaskom na svoj profil te odabirom opcije ‘Ažurirajte način plaćanja’.

Plaćanje internetom je sigurno – koristimo sustav Stripe koji omogućuje najviše standarde sigurnosti.

U slučaju da vam je kartica odbijena, javite se na mail [email protected].

Da, vaša se pretplata po isteku automatski obnavlja ako ju ne otkažete. Otkazati ju možete u bilo kojem trenutku.

Obavijest o isteku pretplate dobit ćete na e-mail adresu s kojom ste se registrirali.

Imate li aktivnu pretplatu, na vašem profilu vidjet ćete datum sljedeće obnove pretplate. Otkažete li pretplatu, bit će iskazan datum na koji će vaše članstvo isteći. Pristup pogodnostima za pretplatnike imat ćete do tog datuma.

Pretplatu otkazujete u pretplatničkom dijelu portala, posjetom na svoj profil i odabirom opcije Otkaži pretplatu. Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku bez naplaćivanja naknade za otkazivanje.

Oznaka 'Podržali pretplatnici' označava posebne članke koje su napisali naši novinari. Iako su svi naši tekstovi napisani po najvišim standardima struke, podrška naših pretplatnika znači da se određenim temama sada možemo posvetiti još dublje. Takve tekstove smo označili oznakom 'Podržali pretplatnici'. Oni su dostupni svim čitateljima, ne samo pretplatnicima – naši pretplatnici ne podržavaju samo nas, već i pravo na pristup informacijama za sve.

Imate li pitanje na koje ne pronalazite odgovor ili tehničke poteškoće, javite se na mail [email protected].

Politiku privatnosti u vezi pretplate pronađite ovdje.

Smatrate li da imate opravdan razlog za ostvariti povrat novca, javite nam se s obrazloženjem na [email protected].

Ako ste se pretplatili, ali vam na e-mail s kojim ste izvršili registraciju profila ne pristižu newsletteri koji su u sklopu vašeg paketa pretplate, provjerite junk ili spam pretince. Pronađete li ih tamo, prebacite ih u svoj glavni inbox pretinac ili ih označite kao sigurne te će vam u budućnosti newsletteri pristizati u glavni inbox pretinac. Ako newslettere ne pronalazite niti u junk ili spam pretincu, obratite nam se na mail [email protected].

Share via
Copy link
Powered by Social Snap