Pretraga

Dodatan broj studenata ostvario pravo na sobu u domu: Spuštena bodovna granica za smještaj u Splitu

A- A+

Akademska godina 2018./2019. krenula je i na većini sastavnica Sveučilišta u Splitu, što bi značilo da su se svi studenti koji su ostvarili pravo na sobu u studentskom domu već uselili. Kako je i najavljeno, SC Split spustio je bodovnu granicu za ostvarivanje prava na smještaj.

Dodatan broj studenata, njih 47, ostvarilo je pravo na smještaj u studentskim domovima u Splitu, odnosno subvenciju od 600 kuna zbog rekonstrukcije SD ‘Bruno Bušić’. Razlog je najavljeno spuštanje bodovne granice nakon useljenja studenata koji su pravo ostvarili nakon provedenog natječaja. 

Izdvojeni članak

Da studentima godina protekne u miru Božjem, sportska dvorana doma na 4 dana postaje crkva


– Svi studenti koji su ostvarili pravo na dom, nakon spuštanja rang liste, moraju se javiti u studentske domove najkasnije do utorka 16. listopada 2018., a sve kako bi zaključili Ugovore i donijeli svu potrebnu dokumentaciju. Lista za Đački dom će se spustiti u srijedu 17. listopada, poručuju iz splitskog Studentskog centra.


Studenti koji će naknadno useliti u domove sa sobom moraju ponijeti posteljinu te određenu dokumentaciju, a o kojim je točno dokumentima riječ provjerite na
ovoj poveznici.

U dokumentu u nastavku možete vidjeti jeste li nakon spuštanja bodovne granice ostvarili pravo na domski smještaj.

Dodatan broj studenata ostvario pravo na sobu u domu: Spuštena bodovna granica za smještaj u Splitu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap