Pretraga

Dodatnih 340 studenata ostvarilo je pravo na dom u Zagrebu, provjerite jeste li na listi dobitnika

A- A+

Nakon objave rezultata natječaja za studentske domove u Zagrebu započeo je rok za ulaganje prigovora na rang – liste. Dodatnih 340 studenata nakon tog je roka ostvarilo pravo na smještaj u domu.

Soba u domu Stjepan Radić na Savi

Foto: Dominik Smolak|srednja.hr

Studentski centar u Zagrebu objavio je rješenja povjerenstva za prigovore za smještaj u studentskim domovima. Nakon završetka žalbenog roka, pravo na studentski dom u Zagrebu ostvarilo je dodatnih 340 studenata, a čitav popis možete vidjeti u dokumentu pri dnu teksta. Ondje se nalazi i popis studenata koji nisu ostvarili pravo ni nakon žalbe, kao i onih kojima su žalbe uvjetno riješene.

– Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj, useljavaju u studentske domove od 8. do 30. rujna 2021. Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskome domu, mogu useliti isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu! Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine, obavještavaju iz zagrebačkog SC-a.

Izdvojeni članak
Prvi paviljon Save (Foto: Dominik Smolak)

Popis stanovništva vršit će se i po studentskim domovima, doznali smo kada

Detaljnije informacije studenti mogu vidjeti putem svojih web profila ili se obratiti na brojeve telefona: 01/4593-570, 01/4593-582, 01/4593-641.

– Zbog povećanog broja upita koji se javljaju po objavi odluka Povjerenstva za prigovore, molimo za strpljenje. Na sve upite ćemo odgovoriti čim prije moguće, poručuju iz SC-a.

Napomena: ako vam dokumenti u nastavku nisu vidljivi, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.90 MB]