Pretraga

Evo koliko će studenti plaćati ljetni smještaj u studentskom domu u Zagrebu: Iz SC-a objasnili više cijene

A- A+

I ove godine studenti tijekom ljeta mogu boraviti u studentskom domu Stjepan Radić u Zagrebu, a cijena ljetnog smještaja bit će 150 eura. Cijena je to koja je ista kao lani kada je došlo do njezina povećanja. Iz zagrebačkog SC-a napominju da studenti koji imaju akademske obveze nakon 15. srpnja mogu produžiti smještaj koji će ih koštati četiri eura po noćenju.

Studentski dom Stjepan Radić

Foto: Ramona Ščuric | srednja.hr

Studentski centar (SC) u Zagrebu objavio je da će cijena ljetnog smještaja od 16. srpnja do 31. kolovoza biti 150 eura. Naime, studenti mogu boraviti u III. kategoriji smještaja u studentskom domu Stjepan Radić tijekom ljeta.

Zainteresirani za ljetni smještaj javljaju se u SC-ovu poslovnicu

Studenti koji imaju studentske obveze u kraćem razdoblju nakon 15. srpnja pak se mogu prijaviti na produženi smještaj. To će ih koštati četiri eura po danu, a za produženi smještaj studenti trebaju potvrdu fakulteta kojom dokazuju svoj status. Korisnici produženog smještaja mogu ostati u svojim studentskim domovima do 22. srpnja, a oni koji ostaju nakon toga moraju iseliti u studentski dom Stjepan Radić.

– Svi koji trebaju smještaj tijekom ljeta mogu se javiti u Poslovnicu za smještaj, turizam i sport Studentskog centra u Zagrebu, stoji u odluci SC-a.

Izdvojeni članak
mario župan sc u zagrebu

Zagrebački SC otkrio detalje novog studentskog doma i kada bi mogla krenuti obnova paviljona na Savi

Prošle godine ljetni smještaj u Zagrebu koristila 653 studenta, iz SC-a objasnili više cijene

Cijena od 150 eura za cijelo ljeto ista je kao lani kada je došlo do njezina povećanja. Zagrebački SC objašnjava da su cijene smještaja tijekom ljeta nešto više jer Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih ne isplaćuje subvencije za smještaj studenata. U ljetnom razdoblju, napomenuli su iz SC-a, obvezni su plaćati i PDV.

– Ležajeva će biti dovoljno za sve zainteresirane studente. 2023. godine ljetni smještaj koristila su 653 studenta, poručili su nam iz zagrebačkog SC-a.

Odluku o ljetnom smještaju u Zagrebu možete pronaći ispod. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab