Pretraga

[FOTO] Studente će po povratku na faks dočekati iznenađenje: ‘Prostor je spreman za novi party’

A- A+

Studente koji stanuju na Kampusu u Splitu ili ondje često borave po povratku na faks dočekat će malo iznenađenje – garaža Kampusa dobila je potpuno novo ruho. Zidovi su oslikani grafitima od kojih svaki predstavlja jedan faks, a iz Studentskog centra poručuju – sve je spremno za underground party.

Osim učenika, na kratkom zimskom odmoru je i većina studenata – ovih dana mnogi od njih privremeno su se vratili obiteljskim domovima i napustili mjesto studiranja te studentske domove.

Studente drugog najvećeg, Sveučilišta u Splitu, po povratku na Kampus dočekat će jedna novost – preuređena garaža. Kako su obavijestili iz Studentskog centra Split putem društvenih mreža, zidovi su sad oslikani grafitima i to ne bilo kakvima – svaki grafit predstavlja jedan fakultet, a jedan od njih posvećen je i studentskom sportu te samom gradu Splitu.

– Vjerujemo da vas većina zna kako je izgledala garaža, upravo zbog nezaboravnog underground partya. Kombinacija grafita i suvremenosti je garažu odvela u drugu dimenziju, stoji u poruci SC-a Split.

Dodaju, prostor još posebnijim čini grafit koji je uspomena na prvi underground party održan u garaži.

– Prostor garaže je sada spreman za novi underground party, zaključuju iz splitskog SC-a.