Pretraga

[FOTO] Studenti organizirali božićni party u garaži SC-a: ‘Nedostajalo nam je zabave’

A- A+

Da studenti organiziraju tulume i druženja nije nova stvar, no u Splitu su otišli korak dalje. U dogovoru s ravnateljem Studentskog centra studenti su napravili božićni party u garaži zgrade SC-a. Ravnatelj je bio oduševljen njihovom idejom te im je dao dozvolu da koriste prostor te su im čak nabavili i lampice, šank te pregradne zastore.

Foto: SC Split

U petak i subotu u garaži Studentskog centra Split na Kampusu održan je božićni party ‘ADVENTGROUND‘. Ideja za ovakav tulum nastala je na inicijativu studenta Ekonomskog fakulteta Lukasa Marića i studenta FESB-a Domagoja Šakote.

– Nedostajalo nam je zabave i ovakvih događaja pa smo jednog dana otišli do ravnatelja Studentskog centra u Splitu i prezentirali mu ovu ideju. Njemu se svidjela ideja i zajedno smo usuglasili da se to održi u garaži pa smo se Domagoj i ja bacili na realizaciju i nabavku sega potrebnog, rekao je Lukas.

Tako je garaža postala pravi podzemni advent, a već u 21 sat se tražilo mjesto više.

– Studenti mogu pojesti burger, kobasice i fritule i popiti piće, postavili smo malenu binu za DJ-a, jedan zid je u božićno ruho ocrtala studentica UMAS-a Matea Jukić, a SC nam je dao lampice, šank i pregradne zastore. Na ulazu su redari koji kontroliraju COVID potvrde. Nadam se studenti dobro zabavljaju i da će ovakvih događaja biti još više, objasnio je Lukas.

[FOTO] Studenti organizirali božićni party u garaži SC-a: ‘Nedostajalo nam je zabave’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap