Pretraga

Fotogalerija: Na rasprodanoj Brucošijadi FER-a četiri tisuće mladih

A- A+

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva sinoć je održana tradicionalno najiščekivanija Brucošijada FER-a. Sve ulaznice su rasprodane, a u kasnijim satima zainteresirani su ulazili i bez ovih vrijednih papira. Tri glavne muzičke zvijezde su bile Zabranjeno pušenje, Majke te Bad Copy, a publiku su zabavljali i Belfast Food, Kino klub, She Loves Pablo i brojni drugi, a organizirane su i glazbene slušaonice te kino projekcije. Kako je sve skupa izgledalo provjerite u fotogaleriji.

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva sinoć je održana brucošijada namijenjena tek pridošlim studentima na ovu ustanovu, ali zainteresiranih je zbog bogatog muzičkog programa bilo među različitim uzrastima. Na kraju se skupilo oko četiri tisuće posjetitelja te je Brucošijada FER-a opravdala epitet najiščekivanije brucošijade u Zagrebu.

Izdvojeni članak

Poznati su i posljednji izvođači Brucošijade FER-a

Među brojnim izvođačima, svakako vrijedi istaknuti nastupe Zabranjenog pušenja, Majki i Bad Copya, od kojih se puno i očekivalo. Tu su bile i mlade snage Kino klub te She Loves Pablo, na čijem je nastupu sve ‘frcalo’ od energije.

Belfast Food je zagrijao atmosferu prije Zabranjenog pušenja, a na Electro Stageu je između ostalih nastupio jedan član Chew The Fata, koji je do fajrunta puštao oštri drum and bass.

Na Main stageu su još nastupili Mortal Kombat, Straight Outta Fridge, a na Second stageu Pankreas, Them Moose Rush, Univerzitas te Porto Morto.

Uz uistinu bogat glazbeni program, u jednoj od dvorana fakulteta su organizirane kino projekcije.

Što smo sve zabilježili na Brucošijadi FER-a provjerite i na ovom linku, na kojem se nalazi cjelovita galerija događaja, koja ima 158 fotografija.

Uskoro ćete moći pogledati i video prilog s događaja, a u ovom ispod provjerite kako su stotine FER-ovaca pripremale ovaj veliki tulum noć prije.