Pretraga

I studenti Medicinskog imat će brucošijadu, a ovaj tjedan održava ih se nekoliko

A- A+

Lani je zbog epidemije većina brucošijada bila odgođena, ali ove godine studenti pojedinih fakulteta ipak su je odlučili organizirati uz posebne mjere. Svoju brucošijadu imat će i studenti Medicinskog fakulteta u Zagrebu, a ovaj tjedan održat će ih se još nekoliko.

Ilustracija: Pixabay

Poznato je kako će se ove godine nakon lanjske pauze održati Brucifer, brucošijada FER-a i jedna od najpopularnijih brucošijada u Zagrebu. Datum je 13. studenog, a mjesto radnje hodnici FER-a, no ulaznice su već davno rasprodane.

Brucošijada studenata MEF-a

Osim FER-ovaca, svoju brucošijadu imat će i studenti Medicinskog fakulteta u Zagrebu.

– Priređujemo spektakularni party u ime novih i starih brucoša za što bolji početak ove akademske godine, stoji u opisu eventa na Facebooku, a organizator je Studentski zbor MEF-a.

Brucošijada će se održati 26. studenog od 20 sati do ponoći, a ulaznice za brucošijadu su besplatne za studente Medicinskog uz predočenje x-ice.

– Ulazak u klub bit će moguć samo s EU COVID potvrdom. Za one koji nemaju EU COVID potvrdu bit će organizirano brzo antigensko testiranje na ulazu. Svi studenti koji se još nisu cijepili mogu to učiniti svake srijede u ŠNZ ‘Andrija Štampar’ bez naručivanja od 16 do 20 sati. Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva, dok osobe cijepljene cjepivom koje se prima u jednoj dozi (Janssen) potvrdu mogu zatražiti 15. dan od primitka cjepiva, poručuju organizatori.

Izdvojeni članak

Prodana i zadnja ulaznica za legendarnu brucošijadu FER-a, na crnom tržištu cijena i po 500 kn

Ovaj tjedan brucošijada studenata FPZG-a i Geodetskog

Za ovaj tjedan najavljeno je još nekoliko brucošijada. Studentski zbor Geodetskog fakulteta organizira ju za petak,  a također se održava u Clubu Roko s početkom u 20 sati. Ulaz je besplatan, ali je broj mjesta ograničen zbog provedbe epidemioloških mjera pa je potrebna rezervacija. Više o događaju na poveznici.

Već ovoga četvrtka brucošijadu organiziraju Klub studenata Fakulteta političkih znanosti i Studentski zbor tog faksa. Ona se održava u Katranu i ulaznice su u prodaji na FPZG-u do četvrtka, a sav prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe.

– S obzirom na epidemiološku situaciju, događaj će se održati prema uputama Civilnog stožera koje će biti važeće u trenutku održavanja. S obzirom na trenutno važeće mjere, ulaz bi bio dozvoljen svim posjetiteljima s EU digitalnom potvrdom, negativnim antigenskim testom ne starijim od 48 h ili potvrdom o preboljenju COVID-a ne starijom od 6 mjeseci, stoji u upisu Facebook eventa.

Brucošijade i u Osijeku i Rijeci

U četvrtak brucošijadu imaju i studenti Medicinskog fakulteta u Osijeku. Održava se u Franz Kochu, poznatijem kao Tufna. Ulaznice se mogu kupiti za 10 kuna u pretprodaji kod predstavnika Studentskog zbora MEFOS-a, dok su 20 kuna na dan događaja na ulazu u Franz Koch. Više o događaju na poveznici.

‘Brucošijadu psihologa’ u Rijeci organizira Psirius Udruga studenata psihologije u Rijeci. Karaoke, stolni nogomet, stolni tenis, biljar te hrana i piće ono su što u prostoru DSR Primorje kraj Kluba mladih očekuje studente. Brucošijada studenata psihologije iz Rijeke održava se u petak, s početkom 19 sati, a detalje događanja možete pratiti na linku.