Pretraga

Prodana i zadnja ulaznica za legendarnu brucošijadu FER-a, na crnom tržištu cijena i po 500 kn

A- A+

Iako se Brucifer, legendarna brucošijada Fakulteta elektrotehnike i računarstva, održava tek za mjesec dana, danas je prodana i posljednja ulaznica. Imena svih izvođača konačno su objavljena, a ulaznice su se već pojavile i na crnom tržištu i to po cijeni otprili sedam puta većoj od regularne.

Ilustracija: Unsplash

Jedna od rijetkih brucošijada koje će se održati ove godine brucošijada je studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Datum održavanja je 13. studenog, što je tek za mjesec dana, ali ulaznica više – nema!, poručuju organizatori Savez Studenata FER-a i KSET.

Prodane sve karte

– I to je to! I zadnja karta je otišla! Nema više brucoških karata, nema više regularnih karata niti će ih biti. Nadamo se da su svi koji su namjeravali kupiti kartu, napravili to na vrijeme! Vidimo se 13.11. na FER-u, poručili su organizatori.

Regularne ulaznice prodavale su se po cijeni od 70 kuna, a nedugo nakon objave da ih više nema pojavile su se u ilegalnoj prodaji. Cijene su paprene, putem internetskih oglasa neki ih nude za vrtoglavih 500 kuna.

Screenshot jednog internetskog oglasnika

Sama brucošijada održat će se na FER-u, a na tri stagea nastupit će ukupno 16 izvođača. Jučer je objavljen i posljednji krug izvođača, a studente će zabavljati Krankšvester, Buč Kesidi, KUKU$, Repetitor, Pocket Palma, Grše, Jeboton, Ansambl, Ružno Pače, Klinika Denisa Kataneca, Peki Pele, Đutko i Plodovi Zemlje, Vizelj, Doringo, TAMAN, Loše Društvo, ELEVEN i Kaleido.

Brucošijada pod epidemiološkom mjerama

Posjetitelje očekuju i projekcije filmova u kinu te nezaboravni strani i domaći hitovi na KSET Caffeu.

O svim pojedinostima epidemioloških mjera publika će biti pravovremeno obavještena u opisu eventa i putem društvenih mreža Brucošijade FER-a.

– S obzirom na trenutno važeće mjere, ulaz bi bio dozvoljen svim posjetiteljima s EU digitalnom potvrdom, negativnim antigenskim testom ne starijim od 48 h ili potvrdom o preboljenju COVID-a ne starijom od 6 mjeseci, poručili su organizatori.