Pretraga

Ministrica Gabrijela Žalac gostuje na 6. Effectus forumu

A- A+

Nakon što se u listopadu prošle godine održao izvrsno posjećen 5. Effectus Forum s guvernerom HNB-a Borisom Vujčićem, još jedna atraktivna i aktualna tema s važnim gostom dolazi na Effectus Studij financija I prava.

Ministrica regionalnog razvoja i EU fondova iz Vlade Republike Hrvatske gđa. Gabrijela Žalac, održati će uvodno izlaganje na 6. Effectus Forumu pod nazivom ‘EU fondovi i konkurentnost hrvatskog gospodarstva-regija’.

Panel raspravu koja će uslijediti nakon uvodnog izlaganja moderirat će profesor Effectusa Mario Švigir, a u raspravi će uz ministricu Žalac sudjelovati: gđa. Sanja Bošnjak, v.d. županica Virovitičko-podravske županije i gđa. Melanija Milić, direktorica Regionalne razvojne agencije DUNEA i župan Požeško-slavonske županije, g. Alojz Tomašević.

Effectusov Forum osvrnut će se na novosti u politici regionalnog razvoja Hrvatske, zakonske regulative i povezanost regionalnog razvoja uz mogućnosti korišenja EU fondova.

Obzirom na važnost teme, Effectus poziva sve zainteresirane da se pridruže Forumu koji će se održati 28. ožujka 2017. u vremenu od 11:00 do 12:00 sati, na Effectusu Studiju financija i prava – Trg J.F. Kennedy 2, u Zagrebu.

Podsjetimo, Effectus Studij financije i pravo redovito organizira javne visoko stručne tribine, odnosno rasprave o aktualnim društveno-ekonomskim politikama i razvojem hrvatskog društva, Europske unije i šire, a koje se održavaju pod nazivom EFFECTUS FORUM.

I ovaj Forum će se kao i prošli, prenositi na Facebook stranici Effectusa Studija financija i prava, putem Facebook Live-a, a sve informacije možete pronaći i na Facebook događaju ovdje.