Pretraga

Objavljene upisne kvote na Sveučilištu u Osijeku, pogledajte koliko se maturanata upisuje na svaki faks

A- A+

Sve do objave konačnih rezultata mature, odnosno do 21. srpnja u 13:59 h maturanti mogu prijavljivati i odjavljivati studijske programe. Sveučilište u Osijeku ovih je dana objavilo natječaj za upise, a time i upisne kvote za svaki od studija.

Foto: Pixabay

Nedavno su upisne kvote objavila sveučilišta u Rijeci i Zagrebu, a sada i Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku. Ukupno će se u prvu godinu preddiplomskih i integriranih preddiplomskih i diplomskih 3.371 student, što je za 313 manje u odnosu na prošlu akademsku godinu, a razlog je taj što je dio studija prešao u sastav novoosnovanog Sveučilišta u Slavonskom Brodu.

Najviše studenata upisivat će se na Ekonomski fakultet, 425. Među fakultetima koji imaju najveće kvote nalaze se još Pravni s 415 mjesta, na Filozofskom je 310 mjesta, dok je po 300 mjesta otvoreno na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti i Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija.

Najmanja je kvota na Katoličkom bogoslovnom fakultetu, 45, na Odjel za fiziku upisuje se 46 studenata, a na Odjel za kemiju 50.

Detaljnije uvjete upisa i kvote za svaki od studija možete proučiti u natječaju Sveučilišta u Osijeku u nastavku. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [504.55 KB]