Pretraga

Otvorene su prijave za ljetni smještaj u studentskom domu u Zagrebu: Ove godine će se boraviti na Savi

A- A+

Redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija mogu koristiti ljetni smještaj u Studentskom naselju ‘Stjepan Radić’ i to u periodu od 16. srpnja 2018. do 31. kolovoza 2018. godine. S obzirom da se ta vrsta smještaja na subvencionira, cijena boravka u domu iznosit će 900 kuna, a plaćat će se u studentskom domu u kojem se student prijavljuje.

foto: Ivan Božić/ srednja.hr

Izdvojeni članak

Studentski domovi: Kompleks Stjepan Radić oaza je mladosti i dobre zabave

Zainteresirani za korištenje ljetnog smještaja, mogu se prijaviti u upravi studentskog doma u kojem su smješteni od 8. lipnja do 27. lipnja 2018. godine.

Ako studenti trenutno nisu u studentskom domu, a žele koristiti ljetni smještaj, mogu se prijaviti u Poslovnicu za smještaj do 27. lipnja 2018. godine.

Ako pak studenti imaju studijske obaveze na fakultetu iza 15. srpnja 2018., uz predočenje potvrde sa fakulteta, mogu koristiti pravo na produženi smještaj. Cijena takve vrste smještaja iznosi 20 kuna po noći, u što je uključen i PDV.

Potvrdu za ostvarivanje prava na produženi smještaj potrebno je donijeti u Poslovnicu za smještaj (Savska cesta 25). Na istoj treba biti jasno naznačeno do kada student ima studijske obaveze.

 

Copy link
Powered by Social Snap