Pretraga

Poznata imena dobitnika stipendije od 10.000 kuna: Zaklada Sveučilišta u Zagrebu objavila rezultate natječaja

A- A+

Sveučilište u Zagrebu na svojim je web stranicama objavilo rezultate natječaja za stipendije Zaklade Sveučilišta. Stipendija iznosi 10.000 kuna, a dobilo ju je petero studenata.

Foto: M. Gelenčir/srednja.hr

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Zaklade Sveučilišta u Zagrebu na svojoj je prošlotjednoj sjednici utvrdilo Privremenu rang listu studenata prijavljenih na natječaj za dodjelu stipendija Zaklade Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj godini 2020./2021. Pravo na stipendiju ostvarilo je petero studenata.

Kroz natječaj se dijelilo toliko stipendija u iznosu od 10.000 kuna, a ona je namijenjena studentima slabijeg imovinskog statusa. Pritom su studenti koji se prijavljuju morali zadovoljiti kriteriji prema kojemu prosječni mjesečni prihod po članu zajedničkog kućanstva ne smije prelaziti 65% proračunske osnovice za 2020. godinu koja iznosi 2.161,90 kn. Također, morali su imati prosjek ocjena 3,00 ili više, odnosno 3,50 ako su brucoši.

– Studenti koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu, u roku od osam dana od dana objave privremene rang liste na mrežnim stranicama Sveučilišta i na mrežnim stranicama Zaklade Sveučilišta, poslati pisani prigovor elektroničkom poštom na adresu: [email protected], uz naznaku ‘prigovor na privremenu rang listu’ . U obzir će se uzimati samo pravovremeni i vlastoručno potpisani prigovori u PDF formatu, piše u obavijesti Sveučilišta u Zagrebu.

Listu dobitnika i onih koji nisu ostvarili pravo na stipendiju pogledajte u nastavku. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [151.46 KB]