Pretraga

Pregled studentskih poslova za sezonu: Satnice prelaze 15 eura, u ponudi i rad za vrijeme Eura

A- A+

Ljeto je skoro tu, a za one koji nisu našli posao, pregledali smo ponudu četiri najveća SC-a u Hrvatskoj te izdvojili što nam se činilo zanimljivim. Tako se, primjerice, u Zagrebu za vrijeme Eura mogu dijeliti grickalice za 6,64 eura po satu, a kad smo već u sportskom duhu, može se promovirati i sportska platforma za čak 15,60 eura.

Foto: srednja.hr

Sunčani ljetni dani su praktički pred vratima, a s njima dolazi i prilika za studente da si zarade koji dodatni euro. Za one koji još nisu otišli na sezonu, a ujedno nisu ni našli posao za ovo ljeto, odlučili smo provjeriti kakvo je stanje s poslovima u ponudi četiri najveća SC-a u Hrvatskoj – Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku. Poslova, na sreću studenata, ima dosta, a mi smo izdvojili neke najzanimljivije.

Studentski centar u Zagrebu – od europskog prvenstva do prodaje napitaka na manifestaciji

Promotivne aktivnosti za vrijeme europskog prvenstva. Rad za vrijeme utakmice u raznim kafićima u Zagrebu, dijeljenje grickalica potrošačima i komunikacija akcijske cijene nekog pića u tom kafiću. Radi se pola sata prije utakmice te se za vrijeme utakmice gleda tekma, na poluvremenu se opet obiđe kafić te se onda opet gleda tekma. Početak rada je 15. lipnja, a satnica je 6,64 eura.

Operater na karting stazi – Zagrebački Velesajam. Tvoji zadaci bi uključivali objašnjenje pravila karting vožnje na jasan način, glasno i razgovijetno, davanje uputa o sigurnosti, pomoć klijentima pri odabiru kaciga i ostale karting opreme, praćenje događanja na stazi uz neprestanu brigu o sigurnosti te zadovoljstvu klijenta, detektiranje potencijalnih problema i otklanjanje istih, briga o čistoći boksa, staze, barijera, mrtvih zona i prostora između barijera, go-kart vozila, točenje goriva u go-kart vozila. Cijena sata – 5,25 eura.

Administrativna pomoć u logističkim operacijama i postupcima. Podrška u administraciji za kopneni odjel, skeniranje, kopiranje računa, kontrola ulaznih računa vezanih na prijevoze, uključujući svu prijevoznu dokumentaciju. Satnica – 6,50 eura.

Promotor/ica za reklamu. Sudjelovanje u promociji sportske platforme na terenu i prezentiranje na reklami. Ostale napomene i uvjeti: Životopis s naslovom ‘Promotor za reklamu’ poslati na: [email protected] Obavezna znanja: dobre prezentacijske vještine. Cijena sata – 15,60 eura.

Priprema i prodaja napitaka na kućici na manifestaciji Ljeto na Mažurancu – Caffe de Matoš. Priprema i prodaja napitaka i jednostavnih koktela te prodaja slastica. Traže se vedre i odgovorne osobe sa iskustvom u prodaji ili ugostiteljstvu. Početak rada 27.6. do 28.7., a satnica je 7 eura.

Izdvojeni članak
školska ploća zamusana s kredom i novčanice eura

Povećana je minimalna studentska satnica: Izračunali smo koliko možete zaraditi u jednom mjesecu

Studentski centar Rijeka – masaže na plaži, prodaja sladoleda

Prijevod i održavanje kamp prikolica. Period obavljanja posla je tijekom ljetne sezone u smjenama, a mjesto rada je Poreč. Smještaj i obrok su osigurani, a traži se od studenta odgovornost, pouzdanost i poznavanje jednog stranog jezika. Kontakt broj 098/1769-658, a satnica je 8 eura.

Prodaja vafla i sladoleda. Period obavljanja posla je od 20. lipnja do prvog rujna, a mjesto rada je Foodie Lučica. Radno vrijeme je osam sati po dogovoru, a cijena redovitog sata iznosi 8 eura. Kontakt broj je 098 958 6124.

Prodavač ulaznica u lunaparku. Mjesto rada je Poreč, a radi se do 8. rujna. Radno vrijeme je od 18 do 24 sata. Cijena redovitog sata iznosi 6 eura, a noću 9 eura. Kontakt mail: [email protected] i broj mobitela 091 622 24 44.

Masaže na plaži. Mjesto rada je Mali Lošinj. Traženje kompentencije je poznavanje anatomije. Radimo šest dana u tjednu, na plaži u uvali Čikat u sjeni borova i eukaliptusa. Radi se od 1. srpnja do 31. kolovoza od 10 do 18 sati. Cijena redovitog sata je 6,5 eura.

Studentski centar u Osijeku – prodaja palačinki, čišćenje apartmana

Rad u praonici rublja. Obavljanje poslova u praonici rublja do 13 ili 14 sati. Vikendi slobodni, plaža u blizini, kao i kafići. Mjesto rada je Split, Podstrana. Osiguran je smještaj, jedan obrok dnevno i povrat troškova puta ako se odradi dogovoreni period rada. Prijave na broj 095 526 78 02. Cijena sata 6 eura.

Prodaja palačinki. Beni ugostiteljski obrt Njivice zapošljeve studente za prodaju palačinki i popratnih proizvoda. Iskustvo nije potrebno, samo sanitarna iskaznica za koju poslodavac podmiruje troškove izrade ako je nemate. Radi se od 1.7. do 15.9. u smjenama po sedam sati dnevno. Zarada je minimalno 1.260 eura, odnosno 6 eura po satu + bonus na kraju sezone. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Prijave na 092 352 7070.

Čišćenje apartmana i okućnice objekta. Mjesto rada je Lokva Rogoznica kraj Omiša, a predviđeno trajanje posla je od 20. lipnja do 15. rujna. Radi se u jutarnjim smjenama, a poslodavac osigurava besplatni smještaj i prehranu, kao i povrat troškova puta. Cijena sata je 6 eura po satu, a prijave su na [email protected] ili 098 633 899.

Izdvojeni članak
europski parlament iznutra u pozadini, naprijed novčanice od 500 eura

Jeste li čuli za lobiste? Taj posao privlači i studente, a neki smatraju da je to ‘legalna korupcija’

Studentski centar Split – rad u vinariji ili trgovini

Rad u trgovini. Spar Hrvatska traži studente za rad u trgovini tijekom sezone. Prijave traju do 25. lipnja i potrebno je poslati kontakt ili CV na mail adresu [email protected]. Cijena sata 7,5 eura.

Iznajmljivanje vozila. Pomoć u rent a car agenciji pri iznajmljivanju vozila -check in i check out vozila, dovoženje vozila s parkinga, pranje vozila, vožnja vozila na servis/tehnički, obavezno posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i osnovno znanje engleskog jezika. Poslati CV na mail [email protected] ili nazvati na 021/399000. Cijena sata je 6 eura.

Fitness trenerica. Fitness beach j.d.o.o traži fitness trenericu za grupne i individualne treninge. Iskustvo je potrebno. Natječaj vrijedi do 27. lipnja i potrebno se javiti na 097 7545 898 ili na [email protected]. Cijena sata iznosi od 8 do 10 eura, ovisno o iskustvu.

Rad u vinariji. Lacman Vina traže pomoćno osoblje za rad u vinariji. Za posao se potrebno javiti na mail [email protected], a satnica iznosi 10 eura.

Čiščenje i održavanje okoliša. Javna ustanova za upravljanje park šumom Marjan traže pet studenata za posao čišćenja i održavanja okoliša. Natječaj vrijedi do 29. lipnja, a potrebno se javiti na [email protected]. Satnica iznosi 8 eura.