Pretraga

SC izlazi u susret studentima: Radi useljenja u domove, uvode radne subote

A- A+

Krenula su useljenja u studentske domove, a ne bi li olakšali studentima, iz Studentskog centra u Zagrebu javljaju da su uveli dvije radne subote za vrijeme kojih će se studenti također moći useliti. Ipak, useljenje u neke od domova moguće je tek od ponedjeljka.

foto: Denis Gaščić|srednja.hr

– Odlukom uprave Studentskog centra u Zagrebu, kako bi se olakšalo studentima da usele u studentske domove, subote: 28. kolovoz i 25. rujan 2021. bit će radne te će studenti moći useliti u vremenu od 8:00 do 12:00 h, u sve studentske domove Studentskog centra u Zagrebu, javljaju iz SC-a.

No, unatoč radnom vikendu, useljenje nije moguće za sve studente.

– Iznimno, studenti koji su rezervirali smještaj u sklopu SD “Stjepan Radić” 4., 11. ili 12. paviljon neće moći useliti na svoje mjesto do ponedjeljka 30.8.2021. (do 10:00 h). Navedeni studenti se mogu obratiti upravi doma ukoliko im je potreban smještaj prije navedenog vremena, ističu iz Studentskog centra.

Napominju i kako studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskome domu, mogu useliti isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu, koji se obavlja kod liječnika školske ili sveučilišne medicine. Međutim, studenti koji ne odu kod liječnika sveučilišne medicine, pregled mogu obaviti i kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. Potvrda njihova liječnika vrijedit će im samo privremeno, jer nakon useljenja svejedno moraju otići na sistematski kod sveučilišnog liječnika.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap