Pretraga

SC Zagreb ima važnu obavijest: Ako ovo ne obavite na vrijeme, gubite pravo na studentski dom

A- A+

Rezultati natječaja za studentske domove u Zagrebu poznati su već neko vrijeme, a ovih dana studenti useljavaju u domske sobe. Iz Studentskog centra Zagreb studente obavještavaju kako oni koji ne usele ili ne plate akontaciju do 30. rujna gube pravo na smještaj  u ovoj akademskoj godini.

Foto: Dominik Smolak/srednja.hr

Iz Studentskog centra u Zagrebu obavijestili su studente da pravo na subvencionirani smještaj u akademskoj godini 2021./2022. ostvaruju se useljenjem do 30. rujna 2021., odnosno plaćanjem akontacije on-line putem, ako su rezervirali mjesto u sobi.

– Vremenski rok za useljenje ili plaćanje akontacije (on-line: putem web profila) za studente koji žele ostvariti smještaj u rezerviranoj sobi je do 10. rujna 2021., nakon toga se rezervacije brišu, a studenti mogu useliti u neku od preostalih slobodnih soba. Plaćanje rezervacije smještaja on-line putem omogućeno je od 1. do 10. rujna 2021. do 12:00 h. Upute za plaćanje putem web profila možete pronaći ovdje. Ukoliko je akontacija smještaja plaćena putem web profila student može doći na useljenje do 10. listopada 2021. na rezervirano mjesto u domu, pojasnili su iz zagrebačkog SC-a.

Izdvojeni članak
Prvi paviljon Save (Foto: Dominik Smolak)

Ovakav biser dugo nismo vidjeli: Studentice nema u domu pa traži cimericu da plaća njeno mjesto

 

Studenti koji su rezervirali sobu i ne plate akontaciju putem svojih web profila ili ne usele do 10. rujna, gube pravo na rezervaciju kreveta. Oni će se moći useliti samo na preostala slobodna mjesta do 30. rujna.

– Redovito useljenje (početak subvencioniranog smještaja) kreće od 1. rujna i traje do 30. rujna. Studenti koji ne usele (ili ne izvrše uplatu akontacije on-line putem) u navedenom razdoblju gube pravo na smještaj u ak. god. 2021./2022., upozoravaju iz SC-a u Zagrebu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap