Pretraga

SC Zagreb objavio konačnu listu dobitnika studentskog doma, spuštena bodovna granica

A- A+

Studentski centar u Zagrebu objavio je konačnu rang-listu dobitnika smještaja u studentskim domovima. Nakon što su obrađeni svi prigovori, spuštena je i bodovna granica za ostvarivanje prava na smještaj pa je na listi dobitnika smještaja sada 6.935 studenata.

Soba u domu Stjepan Radić na Savi

Foto: Dominik Smolak|srednja.hr

Ukupno 6.935 studenata ostvarilo je smještaju u domovima Studentskog centra u Zagrebu, nakon što je zagrebački SC objavio konačne rezultate natječaja. Broj dobitnika se povećao nakon rješavanja prigovora te spuštanja bodovne granice za jedan bod (sada iznosi 1.406 bodova).

Kako poručuju iz SC-a, vremenski rok za useljenje je do 30. rujna 2021. godine.

– Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskome domu, mogu useliti isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu! Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine, stoji u obavijesti SC-a Zagreb.

U nastavku se nalaze konačni rezultati natječaja, a ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

SC Zagreb objavio konačnu listu dobitnika studentskog doma, spuštena bodovna granica
Share via
Copy link
Powered by Social Snap