Pretraga

Sendvič za manje od 50 centi? Studenti dobili novu lokaciju za ‘peglati’ x-icu

A- A+

U kafiću Sveučilišne knjižnice u Splitu, studenti mogu koristiti x-icu te piti kavu i jesti sendviče po povoljnim cijenama. Kako nam kažu iz SC-a Split, novom lokacijom za ‘peglanje’ x-ice pomaže se rasteretiti ostale restorane na Kampusu.

Foto: SC Split

Splitski studenti mogu ‘peglati’ x-icu u kafiću unutar jedne od najfrekventnijih lokacija za učenje – Sveučilišnoj knjižnici u Splitu.

– Sveučilišna knjižnica omiljeno je mjesto za učenje, ali jesti se mora kako bi se moglo učiti. Šteta je trošiti pauzu na odlazak do udaljenijih objekata kad se može nešto pregristi i u kafiću u sklopu knjižnice, a uz to popiti i kavu, objašnjavaju nam iz SC-a Split.

Istaknuli su i da, osim što pomažu studentima, pomažu i rasteretiti ostale restorane na Kampusu. U ponudi su različiti proizvodi za koje postoje uvjeti da se u kafiću prodaju, pa tako studenti mogu kupiti kroasan za 19 centi te sendvič za 47 centi.

– Vodit ćemo računa o proizvodima koje studenti traže i koje možemo ponuditi u uvjetima koje pruža takav prostor. Trenutne povratne informacije koje imamo od studenata u komentarima i privatnim porukama jako su dobre i dobili smo punu podršku, zaključuju iz SC-a Split.