Pretraga

Studenti imaju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti besplatne instrukcije iz kemije

A- A+

Brojne studentske udruge i ovih su blagdana pripremile razne akcije. Među njima je i Studentska sekcija Hrvatskog društva kemijskih inženjera i tehnologa, koja je jednom učeniku osnovnih ili srednjih škola odlučila darovati besplatne instrukcije iz kemije.

Studentska sekcija HDKI| foto: Facebook

Lijep poklon za Božić dobit će učenik osnovne ili srednje škole koji ima problema sa svladavanjem gradiva iz kemije. Studentska sekcija Hrvatskog društva kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) organizirala je na Instagramu i Facebooku malu nagradnu igru u kojoj jednom učeniku daruju besplatne instrukcije iz kemije.

– S obzirom na to da se i dalje nalazimo u pandemiji, ove godine nismo mogli organizirati tradicionalnu Božićnu priču na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije. Ipak, nismo htjeli dopustiti da nam korona ukrade Božić pa smo odlučili napraviti jedan neobičan, do sada možda i neviđen, ali vrlo potreban giveaway. Kemija je oduvijek većini učenika bila nerazumljiv i dosadan predmet, a prelaskom na online nastavu postala im je još teža. Na ovaj način pomoći ćemo im prebroditi probleme online nastave i kemije te pokazati da je kemija sve osim dosadna! Instrukcije će se održavati online putem, zbog očitih razloga pandemije koronavirusa. No, to svakako neće biti suhoparne online instrukcije i puko nabrajanje formula, već jedna druga dinamična priča, kažu nam studenti iz Studentske sekcije HDKI.

Izdvojeni članak
down sindrom

Studenti pokrenuli inovativnu humanitarnu akciju: Osim što pomažete, usput ćete se i zabaviti

Jednom učeniku pomoći će kroz šest termina u drugom polugodištu sukladno dogovoru, a nagrada se može iskoristiti u paru ili se može darovati bližnjoj osobi kojoj je potrebna pomoć.

A kako sudjelovati? U komentar na Instagram ili Facebook objavu Studentske sekcije HDKI koje vidite pri dnu teksta potrebno je označiti jednu osobu (vašeg prijatelja s kojim učite, osobu kojoj biste poklonili instrukcije i sl.) i lajkati objavu. Zatim je potrebno zapratiti Instagram ili Facebook profil Studentske sekcije HDKI. Nagradna igra traje do 22. prosinca u 12h, a pobjednik će biti izabran metodom nasumičnog odabira istoga dana u 18h.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Studentska sekcija HDKI (@studentskasekcijahdki)

Studentska sekcija HDKI| foto: Facebook