Pretraga

U najvećem studentskom domu ovaj tjedan drugačije rade menze: Evo kada možete ručati i večerati

A- A+

U studentskom domu Stjepan Radić u Zagrebu ovog će tjedna, prije početka novog, ljetnog semestra, menze imati drugačije radno vrijeme. Naime, mnogo studenata koji nisu iz glavnog grada vratilo se svojim domovima pa će domska uprava ovo vrijeme iskoristiti za generalno čišćenje menzi.

ručak menza

Ručak u menzi | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Ako ste ovih dana mislili ručati ili večerati na Savi, imajte na umu da menze ne rade kao uobičajeno. Naime, Domski odbor Sava obavijestio je studente na Facebooku da će se zbog smanjenog broja studenata ovaj tjedan iskoristiti za čišćenje menzi.

Tako u srijedu 22. veljače ručak i večeru možete dobiti u Restoranu 1, dok će večera biti poslužena samo u Restoranu 2. Nadalje, u četvrtak 23. veljače ručak i večera posluživat će se samo u Restoranu 2. U četvrtak, također, pizzeria i slastičarnica radit će samo popodne.

Izdvojeni članak
meni u menzi

Zagrebački studenti došli na svoje: Ponovno se otvara menza koja mjesecima nije radila

U petak 24. veljače ručak i večera bit će posluženi samo u Restoranu 1, a pizzeria i slasta radit će samo popodne. Za vikend, u subotu i nedjelju, ručak i večera bit će u Restoranu 1, a u pizzeriju će se moći samo na večeru.

Iz Domskog odbora Sava rekli su kako će od početka ljetnog semestra sve menze raditi prema uobičajenom radnom vremenu.