Pretraga

U ovom gradu menza će raditi i preko ljeta, ali nećete moći jesti preko iksice

A- A+

Studentski centar Rijeka objavio je na svom Facebooku ljetno radno vrijeme svojih menzi i kafića. Najviše njihovih ugostiteljskih objekata zatvara svoja vrata već 15. srpnja, a otvara početkom rujna. Tijekom cijelog ljeta radit će Restoran Kampus, ali treba imati na umu subvencija preko iksice neće biti dostupna.

Foto: srednja.hr

Ljetni rokovi već polako, ali sigurno završavaju, a s njima se tako zatvaraju i menze u gotovo svakom sveučilišnom gradu. Studenti su se pretežito vratili u svoje rodne gradove, a oni koji nisu, također negdje trebaju jesti, a toga je svjestan i Studentski centar Rijeka koji je odlučio jednu menzu ostaviti da radi cijelo ljeto.

Naime, prema njihovoj objavi na Facebooku, Restoran Kampus radit će od 16. srpnja do 1. rujna svaki dan u tjednu od 12 do 19 sati. Šank, odnosno caffe bar na toj lokaciji s radom će započinjati nešto ranije, od sedam, a zatvarat će se kad i menza. Treba imati na umu da studenti tijekom ljeta neće moći koristiti iksicu za subvenciju hrane, ali će i najvjerojatnije i dalje biti povoljnija u odnosu na ‘normalne’ restorane.

Izdvojeni članak

VIDEO: Bili smo na ručku u splitskoj menzi u samom centru grada: ‘Kao kod bake’

Što se tiče ostalih restorana i bistroa, Mini, Index, Mul i Riteh zatvaraju svoja vrata 15. srpnja te ih ponovno otvaraju u rujnu. Iznimka su Bistro Pomorac i Bistro Pravri koji prestaju s radom 12., odnosno 22. srpnja. S druge strane, svi kafići osim Uniri bit će zatvoreni od 12. srpnja do 2. rujna. Izuzetak je Caffe bar Uniri koji će svoja vrata zatvoriti 26. srpnja.

Cijelo ljetno radno provjerite u nastavku.