Pretraga

Prije useljenja u dom studenti su dužni obaviti pregled: Doznajte koji je liječnik nadležan za vaš faks

A- A+

Krajem lipnja Studentski je centar u Zagrebu raspisao natječaj za raspodjelu mjesta u studentskim domovima, koji je otvoren do 27. srpnja. Oni koji ostvare pravo na sobu, prilikom useljenja ili u prvim danima selidbe, u upravu svog doma morat će donijeti potvrdu o obavljenom liječničkom pregledu.

foto: pixabay

– Pregled za smještaj u studentski dom provodi se u svrhu utvrđivanja zdravstvenih rizika za boravak u kolektivu. Sastoji se od anamneze i ciljanog pregleda te po potrebi dodatnih pretraga čiju indikaciju utvrđuje liječnik, poručuju iz Studentskog centra u Zagrebu.

Izdvojeni članak

Provjerite koja se deficitarna zanimanja u 2018. dodatno boduju na natječaju za studentski dom

Ovaj pregled studenti viših godina koji su ostvarili pravo na smještaj u studentski dom u akademskoj godini 2018./2019. mogu obaviti kod liječnika nadležnog za njihov fakultet, a popis liječnika možete pronaći u dokumentu pri dnu teksta.

Jedna od informacija koje se nalaze uz popis je i ona o telefonskom broju, jer se je za ovaj pregled potrebno naručiti telefonskim putem.

Važno je naglasiti kako brucoši obavljaju pregled kod nadležnog školskog liječnika srednje škole koju su završili, a ne kod liječnika nadležnog za studente fakulteta koji su upisali.

Prije useljenja u dom studenti su dužni obaviti pregled: Doznajte koji je liječnik nadležan za vaš faks
Share via
Copy link
Powered by Social Snap