Pretraga

[VIDEO] Legendarna teta Katica s porte FPZG-a odlazi u mirovinu

A- A+

Katica Peh, dobri duh i legendarna teta s porte Fakulteta političkih znanosti, nakon više od četiri desetljeća odlazi u mirovinu.

Facebook Global

Fakultet političkih znanosti danas ostaje bez jedne od svojih omiljenih ličnosti. Teta Katica s porte koja je osmjehom i toplim riječima odgojila generacije politologa i novinara nakon više od četiri desetljeća odlazi u mirovinu. 

Dobri duh FPZG-a

Stotine sadašnjih i bivših studenata, profesora i asistenata iskoristili su priliku da se uživo ili preko društvenih mreža oproste od Katice Peh koja će, iako više neće raditi na FPZG-u, uvijek na njemu biti rado viđena.

Nećemo reći, rado viđen gost, jer nakon što je 42 godine na njemu bila domaćin, FPZG će ostati zauvijek njen.

– Bilo mi je krasno. Provela sam tu prekrasne godine i priznajem da su mi nekako brzo prošle. Za Fakultet me vežu lijepe emocije, ali danas sam malo tužna što odlazim. No to tako mora biti i drago mi je što su uz mene tu sada svi dragi ljudi, kazala nam je u telefonskom razgovoru teta Katica čujno uzbuđena, ali srdačna kao i uvijek. 

‘Učite i budite svoji’

Nadolazeće generacije neće imati privilegiju upoznati omiljenu portirku FPZG-a, no ona ni na njih nije zaboravila.

– Budućim generacijama bih poručila da uče i budu svoji. Želim mladima da se brzo zaposle i rade ono što vole. Svima onima koji me nisu upoznali, a doći će na FPZG želim puno sreće, za kraj je rekla teta Katica bez koje FPZG neće biti isti.

U videu TV Studenta pogledajte što su o Katici Peh rekli studenti, profesori, dekanica i druge kolege.

Teta Katica – dobri duh FPZG-a from TV Student FPZG on Vimeo.