Pretraga

[VIDEO] Studenti s Filozofskog fakulteta oduševili putnike pjesmom u tramvaju

A- A+

Veselo je bilo u subotu oko 22 sata u tramvaju broj 14 na potezu Frankopanska – Savska. Naime, članovi Akademskog zbora Filozofskog fakulteta ‘Concordia discors’ počastili su slučajne putnike svojim nastupom. Kako su napisali na svojoj Facebook stranici ‘bili su poneseni atmosferom s prekrasnog koncerta Zlatni zborovi u Lisinskom pa su zapjevali u tramvaju!

Screenshot: YouTube

Akademski zbor Filozofskog fakulteta u Zagrebu ‘Concordia discors’ odlučio je običnu večernju vožnju tramvajem u subotu, pretvoriti u posebnu pa su dio svog repertoara, podijelili s ostalim putnicima.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Ekstremni pothvat u Zagrebu: Mladić boardao tračnicama zakvačen za tramvaj

Napisali su na svom Facebooku ‘jučer smo, poneseni atmosferom s prekrasnog koncerta Zlatni zborovi u Lisinskom, zapjevali u tramvaju, i eto slučajni paparazzi u tranzitu su nas snimili’.

Korisnica koja je čini se u ovoj priči bila ‘paparazzo’ bila je oduševljena te je uz ostalo nastup okarakerizirala epitetom ‘prekrasno’.

Od jučer je video skupio preko 72.000 pregleda.

Pogledajte sami zašto!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hr_HR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Jučer smo, poneseni atmosferom s prekrasnog koncerta Zlatni zborovi u Lisinskom, zapjevali u tramvaju, i eto slučajni paparazzi u tranzitu su nas snimili. 😉

Posted by Akademski zbor FFZG "Concordia discors" on 24. siječnja 2016