Pretraga

Filozofski izmijenio termin polaganja prijemnog u jesenskom roku: Ispit pomaknut na kasniji datum

A- A+

Filozofski fakultet u Zagrebu nedavno je objavio kako će se prijemni ispit za upis tamošnjih studija pisati i na jesenskom roku, zbog nepopunjenosti upisne kvote. Iako je Natječajem za upise u akademsku godinu 2018./2019. bilo planirano da se prijemni u jesenskom roku održi samim početkom rujna, Filozofski fakultet odredio je novi datum.

Foto: Ivan Božić, srednja.hrilo

Umjesto 3. rujna, kako je bilo propisano Natječajem za upis studenata u 1. godinu preddiplomskog studija u akademskoj godini 2018/2019, Filozofski fakultet će test intelektualnih sposobnosti održati 11. rujna u 12.00 sati. Ispiti predznanja iz Francuskog i Španjolskog jezika održat će se dan prije, 10. rujna. 

Izdvojeni članak

Prijemni na Filozofskom razljutio maturanta: ‘Znači li dobra riješenost ispita da imaš znanje o području koje želiš upisati?’

Osim prijave studija putem sustava Postani student, koju moraju obaviti do 20. kolovoza, kandidati prijemne ispite za Filozofski moraju prijaviti i u tamošnjoj Studentskoj službi (Ivana Lučića 3, Zagreb). Prijave za ispite predznanja jezika i testa intelektualnih sposobnosti održavaju se 30. i 31. kolovoza od 9 do 17 sati.

Podsjetimo, jesenski rok prijemnog na Filozofskom fakultetu održava se jer je ostalo više od 5% nepopunjenih mjesta u kvoti za državljane RH. Ove godine ukupna kvota za Filozofski bila je 1.104 mjesta, a na kojim ih je sve studijima tog fakulteta ostalo nepopunjeno provjerite ovdje.

Kako će test intelektualnih sposobnosti otprilike izgledati, pogledajte u dokumentu u nastavku.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download