Pretraga

Hotel Antunović Zagreb

A- A+

Hotel Antunović Zagreb, jedinstveni je spoj hotela i kongresnog centra koji osim smještaja pruža raznovrsne usluge organizacije kongresa, sastanaka, seminara i domjenaka. Kongresni centar proteže se na dvije etaže s ukupnom površinom od 2500 m² u 20 dvorana. Najveća dvorana može primiti čak 1000 osoba, druga po veličini 500, a ostale dvorane su kapaciteta od 10 do nekoliko stotina sudionika. Sve dvorane Kongresnog centra su klimatizirane, imaju izvor prirodnog svjetla te su opremljene besplatnim wireless internetom. Od vrhunske moderne i sofisticirane opreme valja izdvojiti DSS, digitalni sustav označavanja koji sa svojih 58 umreženih monitora služi za usmjeravanje i obavještavanje klijenata kao i za emitiranje promotivnih filmova; te AMX, američki sustav središnjeg upravljanja koji omogućuje bežično upravljanje svim uređajima povezanih električnom energijom.

Zbog svega navedenog, Hotel Antunović odličan je izbor za održavanje maturalnih zabava, uz prostrane dvorane i modernu opremu te vrhunsko pripremljene menije i ljubazno osoblje koje stoji na raspolaganju za sve detalje i ništa ne prepušta slučaju!

Osim toga, hotel raspolaže sa suvremeno uređenim i prostranim sobama te ekskluzivnim apartmanima, koji također imaju neograničeni pristup korištenju besplatnog bežičnog interneta. U idiličnoj atmosferi Aspa wellness centra svaki gost može uživati u bazenu, jacuzziju, trim kabinetu, relax zoni, finskoj i bio-finskoj sauni, parnoj kupelji, ali i u raznim opuštajućim tretmanima. Najbolji izbor vrhunskih hrvatskih specijaliteta gosti mogu pronaći u a la carte restoranu Argante dok je ultra-moderni samoposlužni restoran Lucija nezaobilazno mjesto za brzi poslovni ručak ili obiteljsko druženje sa svakodnevnom bogatom ponudom svježih namirnica. Vertigo bar, lociran na osmom katu, odlikuje rotirajuća kupola te prekrasan panoramski pogled na cijeli grad Zagreb. Ugodan ambijent i profesionalno osoblje Hotela Antunović Zagreb svakom će gostu pružiti najkvalitetniju uslugu.

Ponudu možete pogledati ovdje.


Bojan Jurić

Zamjenik voditelja prodaje

tel: + 385 (0) 1 2041 207

fax: + 385 (0) 1 2041 760

mob: + 385 (0) 99 2199 674

[email protected]

Zagrebačka avenija 100 a

10090 Zagreb