Pretraga

Pozor maturanti: Ove subote vrata vam otvaraju dva velika zagrebačka fakulteta

A- A+

Za sve koji planiraju upisati Medicinski fakultet u Zagrebu ili Prehrambeno biotehnološki u istom gradu, subota će biti zanimljiv dan. Naime, na oba se fakulteta održava dan otvorenih vrata na kojemu će se svi zainteresirani moći iz prve ruke informirati o pogodnostima tamošnjih studija.

Foto: Facebook; Dan otvorenih vrata PBF-a 2016.

Dani otvorenih vrata odlična su prilika za sve znatiželjnike, a pogotovo maturante, da se pobliže informiraju o onome što se događa na fakultetima, te kako studiranje uopće izgleda. Ove subote (22. travnja) u Zagrebu će se takva manifestacija održati na čak dva fakulteta, a mi vam savjetujemo da posjetite oba, zanimljivosti sigurno neće nedostajati.

Izdvojeni članak

[Matura ’17] Poznat datum održavanja prijemnog za Medicinski fakultet

Medicinski fakultet Zagreb

U organizaciji Medicinskoga fakulteta, Studentskoga zbora i studentskih udruga osnovanih pri Medicinskom fakultetu, vrata Medicinskog za sve se posjetitelje otvaraju u 10 sati. Profesori i studenti okupljenima će dati informacije vezane za upise, studiranje i sve ostale izvannastavne aktivnosti na fakultetu. 

Predviđen je obilazak Katedri i Zavoda fakulteta na kojima će se posjetitelji moći upoznati s nastavnim i znanstvenim radom, a govor će održati i dekan samog fakulteta. Predstavit će se i studentske udruge koje će posjetiteljima dati priliku da se okušaju u vještinama kojima se bave. Subotnja manifestacija na MEF-u trajat će sve do 15 sati popodne. 

Ovogodišnji Dan otvorenih vrata ujedno je i sastavni dio širih aktivnosti u sklopu obilježavanja 100. godišnjice osnutka Medicinskoga fakulteta u Zagrebu.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Donosimo mnoštvo razloga zašto upisati zagrebački PBF

Prehrambeno- biotehnološki fakultet 

Zanimljive radionice, predavanja i obilazak fakulteta čekaju sve koji se u subotu od 10 do 16 sati nađu na zagrebačkom PBF-u. Kako se radi pivo, koji je smoothie odličan za vaše zdravlj, kako osmisliti jelovnik prema piramidi pravilne prehrane i kako hrana izgleda pod povećalom samo su neke od radionica koje vas ondje očekuju. 

Dio radionica i predavanja na PBF-u zatvorenog je tipa i potrebno se prethodno prijaviti, pa savjetujemo da to učinite što prije putem ovog linka. Možda otkrijete tajnu života nevidljivih bića oko nas.