Pretraga

Sveučilište Sjever najmlađe i najbrže rastuće javno sveučilište u regiji: Krenuli upisi na čak 25 studija u Koprivnici i Varaždinu

A- A+

Nakon što su prošle godine upotpunili ponudu s četiri nova sveučilišna diplomska studija: Ambalaža, Održiva mobilnost i logistika, Medijski dizajn i Novinarstvo, na Sjeveru se od ove godine mogu upisati i četiri nova preddiplomska stručna studija: Prehrambena tehnologija, Tehnička i gospodarska logistika, Mehatronika i Fizioterapija.

Sveučilište Sjever

Ljetni upisni rok upravo je u tijeku za preddiplomske sveučilišne i stručne studije u Koprivnici i Varaždinu. U Sveučilišnom centru Koprivnica osim postojećih preddiplomskih studija Novinarstva, Poslovanja i menadžmenta te Medijskog dizajna, budući studenti od ove jeseni mogu upisati i dva nova atraktivna i moderna studija u STEM području, Prehrambena tehnologija i Tehnička i gospodarska logistika. Pored navedenog, za sve zainteresirane i željne individualnog pristupa i kontinuiranog usavršavanja u tijeku su i upisi na četiri sveučilišna diplomska studijska programa: Novinarstvo, Medijski dizajn te Ambalaža i Održiva mobilnost i logistika.

Osim navedenih studija, u Sveučilišnom centru Varaždin u tijeku su upisi na postojeće preddiplomske studije Elektrotehnike, Multimedije, oblikovanja i primjene, Proizvodnog strojarstva, Graditeljstva, Tehničke i gospodarske logistike, Sestrinstva te na nove preddiplomske stručne studije Mehatronike i Fizioterapije za koje se upisne kvote vrlo brzo popunjavaju.

Izdvojeni članak

Student Sveučilišta Sjever Denis Šmintić osvojio drugo mjesto na natjecanju u programiranju, učenik Filip Milec prvi

Diplomski studiji privlače i one koji imaju dugogodišnje iskustvo u struci, stoga, svoje znanje i vještine na preddiplomskoj razini studenti mogu upotpuniti na diplomskim studijima Poslovne ekonomije, Odnosa s javnostima te na novim sveučilišnim studijima Strojarstva, Graditeljstva, Multimedije i Sestrinstva-menadžment u sestrinstvu koji su ujedno vertikala postojećim studijima na preddiplomskoj razini. Navedeni studiji iznimno su atraktivni i usklađeni s najnovijim dostignućima, a obrazuju deficitarne stručnjake STEM područja.

Pokretanjem novih studijskih programa u Koprivnici i Varaždinu, Sveučilište Sjever je ponovno dokazalo dinamičan razvoj u smjeru zadovoljavanja potreba gospodarstva te sadašnjih i budućih studenata. Mogućnost izbora 25 različitih i inovativnih studijskih programa u oba sveučilišna centra, svakako opravdava status poželjnog sveučilišta za brojne studente.

Sveučilište Sjever

Stoga, ne propustite upisati željeni studij na jednom od najpopularnijih studija u regiji te iskoristite sve prednosti koje Varaždin i Koprivnica, kao studentski gradovi, mogu ponuditi.

Detaljne informacije o upisima i studentskom životu na Sjeveru možete pogledati na službenim stranicama Sveučilišta Sjever te na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, LinkedIN te YouTube kanalu Sveučilišta Sjever.