Pretraga

Velike izmjene u voznom redu ZET-a za vrijeme sutrašnje norijade

A- A+

Otprilike 6 tisuća maturanata sutra će se okupiti na Glavnom trgu u Zagrebu, odakle točno u podne povorka kreće prema Bundeku. Zbog toga je ZET napravio preinake u trasama i voznom redu pojedinih tramvajskih i autobusnih linija.

Foto: Ivan Božić|srednja.hr

Program ovogodišnje norijade započinje na Trgu bana Josipa Jelačića u petak u 11:00 sati, gdje bi se maturanti trebali zadržati oko sat vremena, a točno u podne povorka kreće prema Bundeku. Trasa kretanja kolone je kroz Prašku, Zrinjevac, Tomislavov trg, pa potom Mihanovićevu i Miramarsku, Vukovarsku, Aveniju Većeslava Holjevca i dolazak na Bundek.

Izdvojeni članak

Plan i program norijade u Zagrebu te izvođači koji će zabavljati maturante

Kako obavještavaju iz ZET-a, početak preusmjeravanja tramvajskog prometa očekuje se oko 11.15 sati, kada će linije 1, 6, 11, 12, 13, 14 i 17, koje uobičajeno prolaze središnjim gradskim trgom, biti preusmjerene na Glavni kolodvor

Nakon polaska kolone s Trga bana Josipa Jelačića u 12 sati, kratkotrajni prekid prometa Mihanovićevom i Vodnikovom ulicom očekuje se dvadesetak minuta kasnije, sve dok kolona maturanata ne skrene na Miramarsku cestu.

Nadalje, oko 12.35 sati, kako bi kolona nesmetano prošla do Avenije Hrvatske bratske zajednice, privremeno će se obustaviti tramvajski promet Ulicom grada Vukovara, u zoni Miramarske ceste. 

Autobusne linije terminala Glavni kolodvor preusmjeravat će se od 12.30 sati. Autobusi će do svojih uobičajenih trasa voziti Ulicom grada Vukovara, Držićevom i Avenijom Dubrovnik. U trenutku kada se kolona maturanata približi Mostu slobode, autobusi će voziti prohodnim dionicama, odnosno Slavonskom, Držićevom i Avenijom Dubrovnik.

Više o ovogodišnjoj norijadi pročitajte na sljedećim poveznicama:

Plan i program norijade u Zagrebu te izvođači koji će zabavljati maturante

Pozor maturanti! Crveni križ ima važnu poruku za vas

Riječki maturanti s brašnom i jajima na norijadi će raditi nešto neočekivano

Junak norijade: Maturant koji je zapjevao u duetu s Lanom Jurčević o svemu prozborio godinu poslije

Copy link
Powered by Social Snap