Pretraga

[VIDEO] Vinkovački maturanti oteli razrednicu!

A- A+

Koliko puta vam je razrednica digla tlak? Koliko ste puta poželjeli da ju neko otme zbog toga i dobijete novu rasku? Vinkovački maturanti nisu čekali da to učini netko drugi. Uzeli su stvari u svoje ruke i sami oteli razrednicu.

Screenshot; Facebook

Izdvojeni članak

[Video] Đakovački maturanti na norijadi zapjevali bećarac policiji

Nakon što je jednom od učenika razrednica zaključila nedovoljan i poslala ga na popravni, maturanti su odlučili izvršiti njenu otmicu. Na sreću, radi se o šaljivom videu kojeg su snimili maturanti 4.D razreda Gimnazije Matije Antuna Reljkovića iz Vinkovaca.

– Svake godine u našoj školi, na maturalnoj zabavi, maturanti trebaju predstaviti neku svoju točku. Naša početna ideja bila je samo ples na temu tajnih agenata nakon čega je osmišljena cijela priča oko plesa, odnosno spašavanje razrednice. Kada je netko predložio spašavanje razrednice, logično je da je prvo morala biti oteta. Onda se postavilo pitanje kako prikazati otmicu razrednice. Odlučili smo napraviti uvodni video u kojem bi to prikazali, objasnio nam je Domagoj, jedan od učenika koji je video podijelio na svom Facebook profilu.

Nakon što smo pogledali video, prvo pitanje koje nam se nametnulo je radi li se o pravoj razrednici i koliko su ju dugo morali nagovarati.

– Razrednica je prava, pristala je istog trena i bila oduševljena idejom, kaže nam Domagoj.

Ovako cool razrednicu svatko bi poželio i zasigurno ju pokušao spasiti od svih otmičara. A kako je to uspjelo ovim maturantima, pogledajte u njihovom zabavnom videu.

Copy link
Powered by Social Snap