Pretraga

HŽ nudi veliko sniženje cijena karata na udarnim relacijama u Hrvatskoj

A- A+

Do 12. prosinca Hrvatske željeznice nude uistinu velike popuste na cijene karata između udarnih relacija. Tako od Zagreba do Split i obrnuto u jednom smjeru možete putovati za 104 kune, a od Zagreba do Rijeke te obrnuto za 55,60 kuna. Isključivo ovih dana možete iskoristiti i ponudu koja je otvorena posjetiteljima Interlibera!

Između udarnih relacija Hrvatske željeznice do 12. prosinca imaju akcijske cijene karata na jednosmjerna putovanja na udarnim relacijama.

Izdvojeni članak

Hrvatske željeznice snizile cijene povratnih karata za 50 posto!

Tako od Zagreba do Splita i obrnuto možete putovati za 104 kune, a od Zagreba do Rijeke i obrnuto za 55,60 kuna.

Cijene se dakle odnose na jednosmjerna putovanja, a rezervacija sjedala nije uključena.

Ako ste zainteresirani za posjetu Interlibera, Sajma glazbe i multimedije te Infogamera koji se održavaju na Zagrebačkom velesajmu do 15. studenog, tu se također možete ‘okoristiti’ željezničkim prijevozom.

Sve do 16. studenog HŽ svim putnicima posjetiteljima sajmova odobrava 40 posto popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova u unutarnjem prijevozu.

Popust se može koristiti isključivo za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora do Glavnog kolodvora u Zagrebu i natrag. Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja.

Povratnu prijevoznu kartu na poleđini je potrebno ovjeriti pečatom organizatora na informacijskom pultu Zagrebačkog velesajma.
Treba naglasiti da popust ne vrijedi za udaljenosti kraće od 25 kilometara.