Pretraga

Instagram uvodi jednu od najvećih novosti u storyje, no nekim korisnicima neće biti dostupna

A- A+

Nova opcija za Instagram story jest dodavanje poveznice na svim korisničkim računa. Do sada je to bilo ograničeno samo na provjerene profile i one s više od 10.000 pratitelja, a sada će tu opciju moći koristiti svi. No, ta opcija neće biti dostupna novim računima kao niti onima koji dijele stvari poput govora mržnje, dezinformacija i druge stvari koje krše pravila Instagrama.

Foto: Unsplash

Instagram je objavio kako uvodi novu opciju za story, a radi se o dodavanju linka, odnosno poveznice na svim korisničkim računa. Prije ove izmjene, dodavanje poveznice u storyje bilo je ograničeno samo na provjerene profile te one profile s određenim brojem pratitelja, a sada će tu opciju svi moći koristiti.

– Tijekom godina, tvrtke, kreatori i pokretači promjena pokazali su kako dijeljenje resursa i informacija može nadahnuti njihove zajednice. Od organiziranja i educiranja oko pravednosti, socijalne pravde i mentalnog blagostanja do predstavljanja novih proizvoda kupcima, dijeljenje poveznica je korisno na mnogo načina, tako da sada dajemo pristup svima, poručili su iz Instagrama.

Izdvojeni članak
instagram

Nakon najvećeg pada sistema ikad, Instagram uvodi novu značajku: Mogla bi vam se svidjeti

Ako želite dodati poveznice i linkove na svoje storyje, morate upotrijebiti naljepnicu ‘Link’ za dodavanje poveznice. Kada osobe kliknu na nju, automatski će ih prebaciti na link koji ste postavili.

– Čime god se bavite, od kuhanja do volontiranja ili kupovine, sada imate prostor za dijeljenje u pričama, bez obzira na veličinu vašeg računa. Također radimo na načinima prilagođavanja naljepnice kako bi bilo jasno što će netko vidjeti kada dodirne vašu poveznicu, poručili su iz Instagrama.

Foto: Instagram

No, neće baš svi imati pristup ovoj novoj značajki.

– Kao dio naših stalnih napora da ograničimo štetni sadržaj na Instagramu, novi računi i računi koji stalno dijele stvari poput govora mržnje i dezinformacija ili drugog sadržaja koji krši naše Smjernice zajednice, neće imati pristup naljepnici Link, objasnili su iz Instagrama.

Ako ste na Instagramu, svakako zapratite i nas!

@srednja_hr

@drzavna.matura

@baustela.hr

Instagram uvodi jednu od najvećih novosti u storyje, no nekim korisnicima neće biti dostupna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap