Pretraga

Interliber se ipak održava: Organizatori objavili novi datum manifestacije

A- A+

Interliber je najveći sajam knjige na ovim prostorima, a trebao se održati u studenom. Iako je bio određen i datum te epidemiološke mjere koje će se provoditi na sajmu, sajam je odgođen. Kako su danas izvijestili iz Zagrebačkog velesajma, održat će se potkraj ožujka.

foto: srednja.hr

Zbog epidemiološke situacije i slijedom preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba, odgođen je 43. Interliber. Međunarodni sajam knjige, jedan od navećih na ovim prostorima, trebao se održavati od 10. do 15. studenog.

No, dobre vijesti za sve strastvene čitatelje – organizatori su odredili novi datum, Interliber se održava u proljeće 2021.

– Nacionalni književni i najveći kulturološki događaj Interliber, 43. međunarodni sajam knjige, odgođen u studenom zbog epidemioloških mjera, održat će se u novom terminu od 23. do 28. ožujka 2021. godine na veliko zadovoljstvo svih ljubitelja pisane riječi. Dodatni termin u ožujku uvršten je u Kalendar sajmova 2021. uz suglasnost s vodećim nakladnicima i knjižarima Republike Hrvatske. U svrhu zaštite svih sudionika sajma, Zagrebački velesajam pripremit će i realizirati u ožujku sljedeće godine sve sigurnosne i zdravstvene mjere prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, poručuju iz Zagrebačkog velesajma.

Sve novosti oko eventa možete pratiti na Facebook eventu na ovoj poveznici.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap