Pretraga

Mama odbila poklon od 200kn jer nije bio na popisu njene kćeri

A- A+

Javnost je nedavno ostala šokirana postupkom jedne majke iz Rijeke. Naime, njena kći nije dobila poklon koji je željela i koji je bio na popisu koji je sastavila, te je poklon vratila djevojčici uz ceduljicu na kojoj je bila poruka za njenu majku.

foto: Facebook

U Facebook grupi ”Mame iz Rijeke” nedavno se pojavila prijepiska poruka dvaju mama, u kojima se vodila vrlo kontroverzna rasprava. Naime, djevojčica Iva za rođendan je poželjela dvorac princeze Else koji je vrlo skup, a a prema sastavljenom popisu, trebala joj ga je kupiti njena sedmogodišnja prijateljica Zara.

Djevojčica je htjela poklon od 700, a dobila onaj za 200 kuna, pa ga je njena mama odbila

Izdvojeni članak

Očev poklon za 19-rođendan, tinejdžericu pretvorio u multimilijunašicu

Zara to mami nije htjela reći, jer je cijena dvorca vrlo visoka, pa je mama njenoj prijateljici Ivi kupila poklon bon za H&M od 200 kuna. Nakon rođendana, Zarinu je mamu zateklo je vrlo neugodno iznenađenje. Zara se doma vratila s poklonom uz ceduljicu na kojoj se Ivina mama zahvalila na poklonu, ali ga odbija jer ona u toj trgovini ne oblači svoje klince. Nakon toga Zarina mama objavila je fotografiju te ceduljice na Facebooku, ne skrivajući svoje ogorčenje.

– Drage mame!!! Doživjela sam šok, kćer mi je jučer išla na rođendan prijateljici iz razreda (2. razred) Uzela sam maloj leksikon i poklon bon u H&M od 200 kn. Kad je kćer došla iz škole vratila je poklon bon uz poruku mame od prijateljice!!! Van sebe sam!, piše Zarina majka.

Nakon toga javila joj se Ivina mama.

– Mama čujem da ne na FB ogovarate. Ovako ja sam se školovala dosta i hvala Bogu mogu svojoj djeci kupovati gdje to poželim. H&M je trgovina u koju neulazim i shodno tome sam vratila bon, piše Ivina mama.

Dodaje i kako je njena Iva rekla Zari da ona želi Elsin dvorac, što joj ona nije kupila.

– Meni Zara nije to rekla iz razloga jer zna da je taj dvorac skup. Ali povrijedili ste ne samo mene, što uopće nije bitno, već Zaru…, odgovorila joj je Zarina majka.

Prijatelj je onaj tko ti kupi skuplji poklon

Ne tako davno, kada smo mi išli na dječje rođendanske proslave, igrali bi se u nečijoj sobi, a glavna zabava nam je bio tepih s uzorkom ulica i kućica. Za poklon bi nosili autiće i čokolade, ali tada za poklone nitko previše i nije mario. Jeli smo sendviče od parizera na šniti kruha, a super-tortu napravile su mama ili baka.

Danas te proslave nisu ni slične našima. Rođendani se slave u lancima brze hrane ili u posebnim igraonicama specijaliziranima za rođendanske proslave, tzv. rođendaonice. Organizacija tih rođendanskih proslava može koštati i više tisuća kuna, djeca su naučena da im je bolji prijatelj onaj koji donese skuplji poklon. Tko ih je to naučio, nego mame koje traže i kupuju poklone od par stotina kuna.

Mama odbila poklon od 200kn jer nije bio na popisu njene kćeri
Share via
Copy link
Powered by Social Snap