Pretraga

Mladi inženjeri – ako prođete ovaj test imamo savršen posao za vas

A- A+

Pripremili smo malo testiranje za sve ljubitelje elektrotehnike. Ovaj test se od drugih testova razlikuje u tome što krije jedno iznenađenje u sebi. Provjeri koliko se prepoznaješ u navedenim tvrdnjama, a ukoliko razina slaganja bude visoka, odnosno s više od polovice tvrdnji se u potpunosti složiš, korak si bliže do posla. 

Provjeri koliko se slažeš sa sljedećim tvrdnjama. Za sebe možeš reći da:

Imaš pametna rješenja za svaku životnu situaciju

Lako se nabriješ na sve što ima veze sa strujom

Imaš diplomu iz elektrotehnike

Sanjaš da budeš voditelj gradilišta

Životni uzor ti je Nikola Tesla

Često ističeš svoju titulu u svim situacijama

Počeo si se baviti sa žicama prije nego što si progovorio

Izdvojeni članak

Savršen posao za one koji su završili strukovnu školu i vole se igrati strujom

Ukoliko si potvrdno odgovorio na više od pola navedenih tvrdnji, imamo posao za tebe. Riječ je o tvrtki Matel koja traži pojačanje. Tvrtka Matel nalazi se u Zagrebu i kroz svoj dugogodišnji rad se usavršila u proizvodnji razvodnih ormara, što je glavna djelatnost ove tvrtke, u različitim elektroinstalacijama za brojne klijente te je među prvima počela s projektiranjem i izgradnjom pametnih kuća.

Ovoj tvrtki treba pojačanje i zato traže nekoliko inženjera elektrotehnike za posao voditelja gradilišta. Pojačanje im treba za rad u uredu i na gradilištima u Zagrebu, ali i po potrebi u cijeloj Hrvatskoj i Europskoj Uniji. Prednost će imati oni koji su položili stručni ispit iz strukovnog područja elektrotehnike, poznaju strani jezik, imaju nekog iskustva u sličnim poslovima ili su ovlašteni voditelji građenja u Hrvatskoj komori inženjera građevinarstva.

Ako te zanima ovaj posao, javi se na mail [email protected] ili na broj telefona 01-3042-333.