Pretraga

Savršen posao za one koji su završili strukovnu školu i vole se igrati strujom

A- A+

Gibanje slobodnih negativno nabijenih čestica je tvoja stvar i životni poziv si pronašao u struji. Svoje vještine si usavršio u tehničkoj/elektrotehničkoj školi i sad si nabrijan na spajanje i dovođenje struje. I što sad? Pjesma Dječaka kaže „Botun stisne se, čudo se dogodi, svjetlo sjaji, struja se oslobodi“, a mi smo pronašli savršen za tebe.

Ako si jedan od onih kojeg prozovu junačinom kada iz nepoznatog razloga nestane struje u razredu jer si sposoban prepoznati problem i riješiti ga, na pravom si mjestu. Ako je tvoj nadimak Tesla jer se voliš igrati strujom i ušao si u svijet većini ljudi nepoznat, pronašli smo posao za tebe.

Tvrtka Matel nalazi se u Zagrebu i kroz svoj dugogodišnji rad se usavršila u proizvodnji razvodnih ormara, što je glavna djelatnost ove tvrtke, u različitim elektroinstalacijama za brojne klijente te je među prvima počela s projektiranjem i izgradnjom pametnih kuća (one kuće koje se ponašaju kao ljudi).

Iot GIF - Find & Share on GIPHY

Matelu treba pojačanje i zato traže nekoliko elektromontera/elektroinstalatera. Pojačanje im treba za rad na gradilištima u Zagrebu, ali i po potrebi u cijeloj Hrvatskoj i Europskoj Uniji. U okruženju kojeg ova tvrtka nudi imaš priliku postići puno iskustva i naučiti mnoge stvari, kao i upoznati se s najsuvremenijim sustavima.

Ako te zanima ovaj tip zaposlenja, javi se na mail [email protected] ili na broj telefona 01-3042-333.