Pretraga

Navijači Hajduka studentima nude stipendije od 8.000 kuna, pogledajte koji su uvjeti

A- A+

Pet stipendija od 8.000 kuna studentima dodjeljuje Humanitarni klub navijača Hajduka kroz projekt ‘Stipendist bilog srca’. Prijaviti se mogu redoviti studenti viših godina s prosjekom ocjena najmanje 4,00 i da su za svaku godinu studija ostvarili minimalno 55 ECTS bodova. Također, studenti ne smiju biti ponavljači godine, osim ako nisu ponavljali godinu iz opravdanih razloga.

Foto: Screenshot YouTube | HNK Hajduk Split

Humanitarni klub navijača Hajduka dodjeljuje pet stipendija studentima u iznosu od 8.000 kuna, odnosno mjesečno po 800 kuna. Stipendije se dodjeljuju kroz projekt ‘Stipendist bilog srca‘.

– Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu stipendija imaju studenti državljani Republike Hrvatske koji se školuju u Republici Hrvatskoj na sveučilišnim preddiplomskim, diplomskim, integriranim preddiplomskim i diplomskim studijima, te stručnim i specijalističkim diplomskim stručnim studijima, stoji u opisu natječaja za stipendiju.

Kriteriji za prijavu na natječaj

Studenti koji se prijave moraju biti redoviti studenti viših godina s prosjekom ocjena najmanje 4,00 i da su za svaku godinu studija ostvarili minimalno 55 ECTS bodova. Također, studenti ne smiju biti ponavljači godine, osim ako nisu ponavljali godinu iz opravdanih razloga poput bolesti, trudnoće, nesretnog slučaja, obiteljske neprilike i slično.

Uz to, studenti ne smiju biti apsolventi niti polaznici prve godine studija te ne smiju primati nikakvu drugu stipendiju. Kandidati su dužni prijave sa svom propisanom dokumentacijom dostaviti do 29. listopada.

– Ispisana i vlastoručno potpisana prijavnica s traženom dokumentacijom iz članka 6. može se predati osobno radnim danom, od 9 do 16 sati u Odjelu za članstvo Hajduka ili se dostavlja putem pošte na adresu Humanitarnog Kluba navijača Hajduka ‘Bilo srce’ s naznakom ‘Natječaj za dodjelu stipendija Bilog srca’ i ,’Ne otvarati”, navodi se u natječaju.

Izdvojeni članak
stipendije

Ministarstvo studentima nudi nekoliko vrsta stipendija: Možete li se prijaviti za više njih?

Deset najboljih kandidata bit će pozvano na informativni razgovor

Studenti moraju ispuniti obrazac za prijavu, priložiti potvrdu o upisu s prosjekom ocjena koju izdaje njihovo visoko učilište, domovnicu, izjavu o davanju suglasnosti za obradu osobnih podataka , presliku osobne iskaznice te izjavu da nije korisnik niti jedne druge stipendije ili da će se odreći druge stipendije.

– Najmanje 10 kandidata s najvećim brojem bodova temeljenih na prosjeku ocjena bit će pozvano putem elektroničke pošte na informativni razgovor od strane Povjerenstva za dodjelu stipendija nakon čega će se izraditi konačna rang lista, poručili su iz kluba.

Navijači Hajduka studentima nude stipendije od 8.000 kuna, pogledajte koji su uvjeti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap