Pretraga

Održat će se najveći studentski party u Rijeci: Poznato tko će sve nastupati na novoj lokaciji

A- A+

Postoji nekoliko dobrih studentskih partija u Hrvatskoj, a među poznatije svakako spada i Student Day Festival. Iako se inače održavao u proljetnim mjesecima, ove godine (nakon korona-pauze) se održava na jesen, i to na novoj lokaciji – na Kampusu Trsat.

Student Day Festival | Foto: Facebook Student Day Festival

Najpoznatiji riječki studentski party je sasvim sigurno onaj koji se inače dogodi krajem svibnja. SDF (Student Day Festival) se godinama održavao u centru Rijeke i okupljao mlade cijeloga grada – pa tako i one koji možda nisu bili studenti. Iako je u pitanju velik broj aktivnosti koji okuplja mlade na jednom mjestu, sasvim sigurno je uvijek najzanimljiviji onaj zabavni, glazbeni dio.

Kroz godine je tako SDF ugostio S.A.R.S., Brkove, Let 3, TBF, Zabranjeno Pušenje i čitav niz poznatih regionalnih, ali i svjetskih glazbenika. Ove godine, SDF se održava od 4. do 9. listopada na Kampusu Trsat, a glazbeni vikend će biti produženi.

Izdvojeni članak

[FOTO] Održan šesti Student Day Festival u Rijeci

U četvrtak, 7.10. će nastupati Vojko V, dok ćete u petak 8.10 moći slušati Krankšvester i Z++. Za subotu 9. listopada je najavljeno Hladno pivo, a još uvijek nije poznato kad će nastupati I. Bee & Minea i Zabranjeno Pušenje. Konačan line up izvođača će biti otkriven u nadolazećim danima, a uz glazbeni dio, bit će tu i stand up komedije, sporta, edukacija, muzeja te kina.

Glazbeni dio će se također odvijati na Kampusu Trsat, a ulaz je, kao i inače – besplatan. Na službenoj stranici eventa na Facebooku piše kako se SDF održava u skladu s epidemiološkim mjerama, što znači da je za ulazak potrebna COVID potvrda ili negativan test. Testiranje će biti omogućeno na ulazu, ali još uvijek nije poznata cijena testa.