Pretraga

Ova udruga objavila je digitalnu knjigu za mlade koji žele raditi u IT industriji

A- A+

Udruga Split Tech City lansirala je besplatan E-book koji mladima pomaže u razvoju IT karijere i potiče na aktivan angažman u zajednici. U E-Booku obuhvaćeno je sve ono što bi voljeli da su i sami znali u svojim studentskim danima i poslovnim počecima, navode iz Udruge.

e-book udruga split tech city

Ilustracija: Udruga Split Tech City PR

– Kako bismo srednjoškolce i studente upoznali sa Split Tech City-jem i potaknuli na uključivanje u zajednicu, odlučili smo kreirati E-book. Na 70ak stranica obuhvatili smo korisne savjete koji će mladima olakšati ulazak na tržište rada, potaknuti ih na razvijanje poduzetničkog mentalnog sklopa, javljaju iz Udruge Split Tech City.

U ovoj E-knjizi mogu se pronaći savjeti o tome kako napisati životopis koji će svaki poslodavac pročitati, preporuke knjiga koje mogu pomoći u vlastitom razvoju, smjernice za pravilnu organizaciju, korisni linkovi za online učenje, savjeti za pravilno provođenje networkinga i uključivanje u zajednicu, popis lokalnih meetupa na kojima stručnjaci dijele svoj znanja i iskustva te su otvoreni za savjete i podršku. Osim toga, pružaju se i odgovori na sva pitanja i dileme s kojima se srednjoškolci i mladi susreću na profesionalnom putu.

– Obuhvaćeno je sve ono što bismo voljeli da smo i sami znali u svojim studentskim danima i poslovnim počecima. Nadamo se da će joj se čitatelji uvijek iznova vraćati u trenucima kada im ponestane motivacije i da će postati njihov vodič za uspjeh, zaključuju iz Udruge.

E-book možete besplatno preuzeti na ovoj poveznici.

UDRUGA SPLIT TECH CITY

Split Tech City je neprofitna udruga osnovana 2015. godine s ciljem okupljanja lokalnog tehnološkog sektora, a kroz istoimeni portal stvara sadržaj koji motivira, gradi i educira. Rad udruge dobrovoljno podržavaju tvrtke, institucije i individualci.