Pretraga

Pametna kuća, nakladnik portala srednja.hr, ponovno ruši rekorde: Bilježimo veliki porast čitanosti u rujnu

A- A+

Pametna kuća grupa nakladnička je kuća pod kojom se nalaze portali srednja.hr, mirovina.hr i bauštela.hr. Ono po čemu se sva tri portala ističu je usko područje specijalizacije medija – obrazovanje i mladi za srednja.hr, mirovinski sustav i umirovljenici za mirovina.hr te građevinski sektor za bauštela.hr. Da čitatelji prepoznaju važnost tako usmjerenih portala potvrđuju i brojke jer smo u rujnu zabilježili najveći broj jedinstvenih posjetitelja do sada!

pametna kuća

Pametna kuća nakladnik je portala srednja.hr, mirovina.hr i bauštela.hr

Portali srednja.hr, mirovina.hr i bauštela.hr ističu se na hrvatskom medijskom nebu prema svojim specijalizacijama. Rad portala srednja.hr tematski je povezan s obrazovanjem i mladima u Hrvatskoj, rad portala mirovina.hr s mirovinskim sustavom i umirovljenicima u Hrvatskoj, dok je portal bauštela.hr specijaliziran za sva događanja u velikom građevinskom sektoru.

Zajedničkim snagama ova tri portala kraj mjeseca rujna obilježili su novim rekordom čitanosti! Naime, prema podacima Gemius Audience Pametna kuća grupa zabilježila je 860.000 jedinstvenih posjetitelja, odnosno 1,6 milijuna jedinstvenih posjetitelja prema podacima Google Analytics.

860.000 jedinstvenih posjetitelja u rujnu

Ova velika brojka dokaz je da naši novinari rade dobar posao koji publika prepoznaje. Znak je to da se naš trud i rad isplate, što nam samo potvrđuje da u svojem radu trebamo ostati dosljedni i truditi se još više.

Kad bismo gledali odvojeno, portal srednja.hr je u rujnu, prema podacima Gemius Audience, posjetilo 583.000 jedinstvenih korisnika, odnosno 949.000 prema podacima Google Analytics.

Portal mirovina.hr je u rujnu posjetilo 364.000 jedinstvenih korisnika, odnosno 530.000 jedinstvenih korisnika prema podacima Google Analytics.

I konačno, najveći porast ovog mjeseca je doživio portal bauštela.hr, najmlađi stanar Pametne kuće. Ovaj portal je u rujnu zabilježio 121.000 jedinstvenih korisnika prema Gemius Audience, odnosno 150.000 jedinstvenih korisnika prema podacima Google Analytics.

Slavimo 10. rođendan!

Osim rušimo rekorde čitanosti, Pametna kuća uskoro slavi svoj 10. rođendan. Naime, davne 2011. godine online svjetlo dana je ugledao portal srednja.hr. Povodom toga, organiziramo konferenciju srednja.hr + Obrazovnih deset. Više o tome možete pronaći na ovoj poveznici.

Portal srednja.hr možete još pratiti i na društvenim mrežama:

Facebook: srednja.hr

Instagram: srednja_hr

Twitter: srednja.hr

YouTube: srednjaHR