Pretraga

Pismo tinejdžera roditeljima nakon školskih informacija

A- A+

Informacije znaju biti traumatično iskustvo za roditelje, ali i učenike. Ponekad se strasti u kući ne mogu smiriti ni tjednima nakon njih, a jedan tinejdžer se odlučio suočiti sa svojim roditeljima pismom.

Flickr

Dragi tata,

S velikim žaljenjem i tugom ti ovo pišem. Moram sam pobjeći sa svojom novom djevojkom jer sam želio izbjeći scenu s mamom i tobom. Pronašao sam pravu strast sa Stacy koja je uistinu draga osoba. Iako znam da je vi ne biste prihvatili radi njezinih piercinga, tetovaža i izazovne motorističke odjeće. Isto tako, ona je puno starija od mene.

Ali to nije samo strast tata. Ona je trudna. Stacy je rekla da ćemo biti vrlo sretni zajedno. Posjeduje prikolicu u šumi te ima dovoljnu zalihu drva za cijelu zimu. Dijelimo san da imamo još djece.

Izdvojeni članak

Tinejdžer objasnio što se dogodi nakon sretnog završetka bajke

Stacy mi je otvorila oči prema marihuani koja zapravo ne šteti nikome. Sadit ćemo ju sami i trgovati njome s ostalim ljudima iz naše zajednice za koliko god kokaina i ecstasya želimo.

U međuvremenu, molit ćemo se da znanost pronađe lijek za AIDS kako bi se Stacy osjećala bolje. Ona to sigurno zaslužuje!

Nemoj se brinuti tata, imam 15 godina i znam kako se brinuti za sebe. Jednog dana ću vas sigurno doći posjetiti kako bi upoznali vašu unučad.

Volim te,

Joshua

P.S. Tata, ništa od ovoga gore nije istina. Preko puta sam kod Jasona. Samo sam te htio podsjetiti da postoje gore stvari u životu od školskog izvještaja koji se nalazi na kuhinjskom stolu. Nazovi me kada je sigurno da dođem doma!

Prevedeno sa sfglobe.com.

Pošaljite nam vaša pisma roditeljima nakon informacija na redakcija@srednja.hr

Pismo tinejdžera roditeljima nakon školskih informacija
Share via
Copy link
Powered by Social Snap