Pretraga

Pulski đaci prevareni: Na maturalcu u Bratislavi gotovo ostali na ulici!

A- A+

Zbog nemara agencije iz Bratislave, Infinity Travel Sport, skupina maturanata iz Pule gotovo je morala prenoćiti na ulici. Nakon što su se pojavili pred vratima hotela u kojemu im je rečeno da trebaju prenoćiti, na recepciji su ih obavijestili kako njihov dolazak uopće nije prijavljen.

Foto: Blog.foreigners.cz

Po dolasku u hotel trebala je maturante Tehničke škole Pula čekati večera, ali ne samo da su ostali bez obroka, već su ostali i bez soba, piše Glasistre.hr.

Izdvojeni članak

Ogorčeni roditelji stopirali maturalac zbog oštećenog autobusa

Javili su se pulskoj agenciji Zeatours koja je putovanje organizirala. Ondje im je pojašnjeno kako su njihovi kolege iz slovačke agencije Infinity Travel Sport, s kojima surađuju već dugi niz godina, trebali rezervirati hotel, ali očigledno nisu.

– Kada sam čuo što se dogodilo, najbitnije je bilo naći djeci smještaj. Zahvaljujući dva desetljeća dugoj suradnji, alarmirao sam brojne turističke vodiče iz Bratislave koji su se odmah raspršili u potrazi za alternativnim smještajem. Hotel Tatra ih je ipak primio tu noć, a drugu noć smo našli drugi hotel koji je neke svoje goste prebacio u apartmane na obližnjem jezeru da bi naši maturanti mogli svi biti smješteni kod njih, kazao je za Glasistre.hr Floris Milohanović te dodao kako je ovo posljednji put da su surađivali s ovom slovačkom agencijom.

Na kraju je zaključio kako je prava sreća da su uspjeli smjestiti maturante bilo gdje zbog održavanja velikog summita u Bratislavi gdje je sve bilo rasprodano već devet mjeseci unaprijed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap