Pretraga

Sudjeluj u stvaranju povijesti: Zaigraj za najmlađi zagrebački nogometni klub

A- A+

Zaigraj za najmlađi zagrebački nogometni klub! Nedavno osnovani NK Kralj Tomislav već je krenuo u službena natjecanja, a još uvijek stignete postati njihov član.

nk kralj tomislav

Zaigraj za najmlađi zagrebački nogometni klub! NK Kralj Tomislav prima nove članove | Foto: NK Kralj Tomislav

Ove godine osnovani Nogometni klub Kralj Tomislav već je krenuo u službena natjecanja Zagrebačkog nogometnog saveza, a imaju još mjesta za talentirane i vrijedne sadašnje i buduće nogometaše. Ako ste prekinuli igrati nogomet pa bi mu se sada vratili ili već negdje trenirate pa želite promjenu sredine, ako volite sportsko natjecanje i želite se istrčati na zelenom terenu, javite im se za trening. Iz NK Kralj Tomislav su nam pojasnili detalje.

– Naše kadetske i juniorske kategorije vode treneri Albert Rebac i Branimir Repić. Albert i Brane će svojom metodikom rada i stručnošću izvući najbolje od svih polaznika naše nogometne škole. Cilj nam je što više nastupa mladih i talentiranih igrača za našu seniorsku momčad u kojoj su već debitirali srednjoškolci Rafael Dedić, Bartol Vajdić, Jure Kamberović, Martin Polonšćak i Tomislav Mikulić.

Treninzi se održavaju na terenima SC Utrina i na Savici u Zagrebu. Želite li pristupiti klubu, ispunite obrazac na njihovoj web stranici ili pošaljite ime, prezime, datum rođenja i poziciju koji igrate na mail adresu info@kralj-tomislav.hr.

Sudjelujte i vi u uzbudljivoj avanturi stvaranja povijesti najmlađeg nogometnog kluba u Zagrebu!

Sudjeluj u stvaranju povijesti: Zaigraj za najmlađi zagrebački nogometni klub
Share via
Copy link
Powered by Social Snap