Tragedija kod Dubrovnika: Dvije 17-godišnjakinje motorom se zabile u brdo, jedna od njih na mjestu preminula

Teška prometna nesreća, koja se noćas dogodila kod Dubrovnika, sam jug Hrvatske zavila je u crno. Dvije 17-godišnjakinje, na predjelu Ratac kod Dubrovnika, motorom su udarile u betonski rubnjak, potom i u brdo, a za jednu od njih nesreća je bila kobna te je na licu mjesta preminula. Kako neslužbeno doznaju dubrovački mediji, poginula je djevojka iz Župe koja je bila suvozač na motoru.

Ivan Klindić www.ivanklindic.info

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska izvijestila je o teškoj prometnoj nesreći koja je sinoć, oko 23 sata, na predjelu Ratac kod Dubrovnika odnijela jedan mladi život.

Poznati detalji tragedije u Daruvaru: Dječak biciklom naletio na auto kojim je upravljao maturant i poginuo

Do prometne nesreće došlo je kada je vozačica motocikla dubrovačkih registracijskih oznaka, na kojem su se nalazile dvije 17-godišnje djevojke krečući se u pravcu Dubrovnika, u jednom trenutku izgubila nadzor nad motociklom, prešla na suprotnu kolničku traku i prednjim dijelom udarila u betonski rubnjak, a potom u brdo s iste strane kolnika. Na mjestu događaja smrtno je stradala jedna od sudionica, a druga je zadobila teške tjelesne ozljede te je zbrinuta u dubrovačkoj bolnici.

Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, poginula je 17-godišnjakinja iz Župe koja je bila suvozačica na motoru.

Odgovori