Traže se studenti koji će raditi na nadolazećim izborima: Satnica čak 35 kuna

Krajem svibnja održavaju se izbori za hrvatske predstavnike u Europskom parlamentu. Grad Zagreb zapošljava studente koji će na izborima obavljati fizičke poslove, a satnica iznosi čak 35 kuna.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Kako stoji u oglasu za posao na stranicama Studentskog centra u Zagrebu, Grad Zagreb zapošljava studente koji će uoči i tijekom izbora za Europski parlament obavljati fizičke poslove za potrebe pripreme i provedbe izbora.

Dosta neobičan oglas za posao na ulazu u menzu: Ima li zainteresiranih da ga obave?

Posao će se obavljati u razdoblju od 8. travnja do 31. svibnja, a neto cijena sata posla je 35 kuna, plus propisana uvećanja. Radno vrijeme je od 9:00 do 17:00, a po potrebi i u dane državnog blagdana, noću, prekovremeno te nedjeljom.

U opisu posla navodi se kako je riječ o prijenosu materijala u vrećama (težina vreća od 25 kg na više), prijenosu uredskog materijala, prijenosu informatičke opreme i namještaja (utovar, istovar, selidba).

Zainteresirani studenti mogu se javiti na mailove: marina.savic@zagreb.hr, vesna.bradac@zagreb.hr, zana.tropina@zagreb.hr, na koje je potrebno poslati ime i prezime te broj mobitela. Nakon dostavljenih podataka zainteresiranih, studenti će biti kontaktirani od strane Grada Zagreba, navedeno je u oglasu.

Odgovori