Pretraga

Tražimo pojačanje: Zapošljavamo studenta/icu na poziciji Account Managera

A- A+

Naš marketing odjel treba pojačanje – tražimo studenticu ili studenta završne godine za rad na poziciji Account Managera. Ako si odgovorna osoba s razvijenim vještinama komunikacije, kao i interesom za rad u marketingu i medijima, ovo radno mjesto moglo bi biti savršeno za tebe. Pogledaj što nudimo, a što tražimo, a pronalaziš li se u pročitanom, javi nam se!

Tražimo studenticu ili studenta za rad na poziciji Account Managera | Foto: Unsplash

Pametna kuća nakladnik je tri portala: srednja.hrmirovina.hr i bauštela.hr. Sva tri portala su nišna i obraćaju se specifičnim publikama, a prema alatu Gemius Audience mjesečno ih posjeti ukupno preko 940.000 jedinstvenih čitatelja (podaci za listopad 2022. godine). Prema istim podacima, nalazimo se u top 10 najčitanijih portala u Hrvatskoj. Sada tražimo osobu koja će nam pomoći u vođenju klijenata na sva tri portala.

Kako će izgledati tvoj radni dan?

Tražimo studenticu ili studenta završne godine koji će postati novi Account Manager u našem marketinškom odjelu. Riječ je o osobi koja će komunicirati s našim klijentima, kao i sa svojim timom. Informacije i zahtjeve koje dobije od klijenata točno će prenijeti svom timu, ali i obrnuto. Nejasnoće u odnosima s klijentima će rješavati diplomatski, a svom timu pomoći će određivati prioritete i organizirati dnevne zadatke.

Osim toga, brinut će o tome da klijenti budu zadovoljni kampanjama. To znači da će paziti da su zahtjevi klijenta uvaženi i da je sve objavljeno u roku. Pratit će uspjeh kampanje i o tome razgovarati sa svojim timom. Po završetku kampanje, klijenta će informirati o rezultatima. Sve ovo činit će najčešće putem maila, ali ponekad će prisustvovati i pokojem sastanku.

Vrlo često imamo više različitih kampanja koje su aktivne u isto vrijeme na naša tri portala. To znači da ćeš svakodnevno komunicirati s više različitih klijenata i tu na scenu stupaju tvoje organizacijske vještine. Svoje obveze morat ćeš samostalno organizirati, odrediti prioritete i ispuniti ih u roku.

Ne moraš imati prethodnog iskustva na ovom ili sličnim radnim mjestima. Važno je da si organizirana i odgovorna osoba s razvijenim komunikacijskim vještinama, a svemu ostalom ćemo te naučiti. Dobit ćeš pregled nad time kako funkcionira marketing u medijskoj industriji, upoznat ćemo te s digitalnim proizvodima koje nudimo klijentima, a dobit ćeš priliku razvijati odnose s nizom klijenata.

Ispod pročitaj sažeti opis radnog mjesta te sve što nudimo i tražimo od svog budućeg kolege ili kolegice. Osim novog Account Managera, trenutno tražimo i novog novinara ili novinarku za rad na portalu srednja.hr, a više o tome pročitajte ovdje.

Izdvojeni članak

srednja.hr traži nove suradnike: Zapošljavamo novinara ili novinarku

Radno mjesto: Account Manager (student/ica)

Što ćeš raditi?

Održavat ćeš odnose s postojećim klijentima i privlačiti nove. Svakodnevno ćeš komunicirati s njima putem maila ili telefona, a ponekad ćeš sudjelovati i na sastancima. Djelovat ćeš kao poveznica između klijenta i svog tima, a svojim ćeš kolegama prenositi zahtjeve od klijenta. Sudjelovat ćeš u cijelom procesu od dobivanja kampanje do njenog završetka, prateći kreativni dio i pomažući u organizaciji. Brinut ćeš o zadovoljstvu klijenta, što znači da ćeš paziti da su njihovi zahtjevi ispoštovani, a željeni rezultati ostvareni.

Što nudimo?

 • Rad u prijateljskoj atmosferi s mladom ekipom;
 • Radno mjesto na kojem možeš puno naučiti, ali i na kojem ti možeš naučiti druge što znaš;
 • Fleksibilno radno vrijeme po dogovoru u moderno opremljenoj redakciji; prilagodba tvojim obavezama
 • Petkom rad od doma kao i tijekom ljetnih/zimskih mjeseci
 • Rad s ekipom s bogatim iskustvom naručivanja hrane i istančanim gurmanskim ukusom;
 • Poslovno komuniciranje kroz alate Slack i Monday;
 • Rad preko studentskog ugovora

Što tražimo?

 • Studenta ili studenticu završne godine studija;
 • Interes za marketing i rad u medijima;
 • Visoku razinu organizacije i odgovornosti, poštivanje rokova;
 • Izražene vještine komunikacije.

Iskustvo u marketingu ili na sličnim poslovima nije uvjet, ali je prednost. Prednost je i aktivnost u studentskim udrugama.

Što trebaš napraviti?

Ispuniti prijavu koju možeš pronaći ovdje. Prijava uključuje i ispunjavanje kratkog zadatka.

Koji je rok za prijavu?

Svoju prijavu pošalji najkasnije do 9. siječnja 2023. godine u ponoć. Očekivani početak rada je početak veljače.