Pretraga

U Sinju se oprostili od tragično preminule mlade učiteljice: ‘Malo je takvih anđela na ovom svijetu’

A- A+

Sinj se proteklog ponedjeljka oprostio od učiteljice Josipe Raić koja je tragično preminula u 31. godini života. Oni koji su je poznavali ističu kako je kao učiteljica davala samo najbolje od sebe, a prema učenicima je bila puna ljubavi.

Foto: pixabay/facebook

Proteklog ponedjeljka u Sinju je sahranjena mlade učiteljica Josipa Raić, koja je tragično preminula 7. rujna u 31. godini života. Od nje su se u Facebook grupi ‘Ajmo bit ljudi’ oprostili brojni sugrađani.

– Kada se ugasi jedan mladi život osobe kao naša Josipa onda nije samo njena obitelj izgubila ono najdragocjenije, nego svi mi kao društvo. Josipa je bila mlada učiteljica koja je svojim pristupom djeci, roditeljima, ali i kolegama dala ono najbolje od sebe. Naučila je mnoge od nas kako u životu može i na ljepši način puno toga biti riješeno bez ičega ružnog. Malo je takvih anđela na ovom svijetu. Nebo je zato postalo bogatije za jednu predivnu anđelicu. Mirno i spokojno spavaj draga moja Josipa, obitelji iskrena sućut. Naš Sinj nikad neće biti isti bez tebe, a naša zgrada uvijek će pamtiti mladu, hitru i vječno nasmijanu prekrasnu djevojčicu uvijek na usluzi svima, napisala je poznanica mlade učiteljice.

Da je zaista bila posebna učiteljica potvrđuju i roditelji učenika kojima je predavala.

– Jako mi je žao, bila je učiteljica mom sinu kao zamjena, jedno divno, plemenito stvorenje, puna ljubavi prema djeci, uvijek spremna pomoći, otvorena i dostupna za razgovor. Ostat će djeci u lijepom sjećanju kao i svima nama. Baš me je pogodilo, napisala je jedna Sinjanka, dok je majka drugog učenika poručila kako će učiteljica Josipa ostati zauvijek u srcima svog 3. b razreda.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap